Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74273 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Cześć, mam pytanie. Da radę wrzucić na serwer plugin by można było przechodzić przez siebie na początku rundy ?? Bo większość za nim kupi broń i się ruszy to się inni wkurwiają i zaczynają wyzywać, a potem są bany ;> A to przechodzenie przez siebie trwa tylko 3 sekundy, więc sądze, że też przydatne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2013 #74279 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 widziałem to na jednym serwerze,że ciągle można było przechodzić przez siebie nawet dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74293 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Czy to jest potrzebne? Fakt nie byłoby blokowanie sie na respie, ale według mnie nie jest to potrzebne. Szkoda smiecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74329 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No to lepiej, aby Cię blokowali afki lub ludzie, którzy dopiero zaczynają grać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Września 2013 #74342 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Nie wyobrażam sobie Csa , bez blokowania . Zdarza się blok , jeżeli ktoś to robi specjalnie zgłoś . Ale myślę, że to jest zbędny plugin , dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2013 #74407 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Gram na tym serwerze dość długo i uwierzcie ten plugin jest jak najbardziej przydatny, też wiele razy miałem tak że chciałem szybko kupić broń i lecieć rashować ale nie.... bo jakiś pajac musi blokować. Więc ja jestem za, chodźby przez te 3/4/5 sekund na początku rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74610 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Moim zdaniem nie jest potrzebny ten plugin FFA, to nie Only DD2 i nie gra na nim 30 osób żeby wgrywać ten plugin Da radę bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74688 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Serwer ma tylko 22 sloty. Moim zdaniem niepotrzebne, taki plugin funkcjonuje przez całą rundę, a gra bez możliwości podsadzania jest.. Nieciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2013 #74694 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 rsn może zacznij czytać ze zrozumieniem ?? Cześć, mam pytanie. Da radę wrzucić na serwer plugin by można było przechodzić przez siebie na początku rundy ?? Bo większość za nim kupi broń i się ruszy to się inni wkurwiają i zaczynają wyzywać, a potem są bany ;> A to przechodzenie przez siebie trwa tylko 3 sekundy, więc sądze, że też przydatne Pozdrawiam Na samym końcu jest napisane "A to przechodzenie przes siebie trwa tylko 3 sekundy", więc o jakich Ty mi tu calych rundach piszesz i podsadzaniach ?? Jest plugin, po którym ludzie mogą przez siebie przechodzić cały czas, ale ja piszę o zupełnie innym ... ;l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75096 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Fajny plugin, znam go, ale jest zbędny. A w dodatku bardziej zaawansowanym graczom może przeszkadzać, przykład - gdy na dd2 gracz ct chce skrócić drogę na galę z drugim graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75097 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Przy 10 graczach na respie plugin ten jest zupełnie zbędny. Bez najmniejszych problemów można ominąć maruderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2013 #75227 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 nihooya a może zacznę? -,- Nie znałem wersji pluginu z trzema sekundami, a z całą rundą owszem, nawet tu był o ile pamięć mnie nie myli, stąd moja pomyłka. Co i tak nie zmienia faktu, że przy takiej ilości graczy wydaje mi się być zbędnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2013 #75308 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Niepotrzebne, Consec ma racje, przy 10 osobach na respie, można na luzie wszystkich wyminac, a nawet jesli nie to, nie bedziecie raszowac jak wariaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi