Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #72441 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nick: Rudolf. Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na FFA już wcześniej. Tym FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Miljon Staż w CS-sie: 4-5 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Bo jestem ogarem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 Kontakt: PW, FB na życzenie Dodatkowe uwagi: Co niektórzy może mnie pamiętają, Conse, Tarski, Lovo. Adminowałem tutaj pewien okres do początku wakacji, kiedy to wyjazd za granicę zmusił mnie do oddania stanowiska, aktualnie wróciłem i gram dalej, może być lekka przerwa z tytułu zmiana miasta (studia). Jestem ogarniętym łbem, nie lubię cziterów, kocham ogórki kiszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73782 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Na TAK. Był adminem wcześniej i nie było do niego żadnych zastrzeżeń. Warto dać mu 2gą szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Września 2013 #73795 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Myślę ,że Rudolf zasługuje na drugą szansę . Jako admin sprawował się dosyć dobrze. Jesteś miły i ogarnięty - skłonny do żartów. Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Zgłaszasz mi cziterów , masz dobrą aktywność - tylko , oby ta aktywność była cały czas taka dobra, a co do forum to myślę, że nadrobisz . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73815 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja też będę na duże TAK jest miły kulturalny i ogarnięty często widać go na serwerze, a co do żartów no to się go trzymają pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73855 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ode mnie rowniez masz tak. Adminowałes juz wczesniej na tym serwerze wiec wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73870 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Oczywiście, że Cię pamiętam i nie mam nic przeciwko Twojemu powrotowi na stanowisko admina serwera FFA. Może o tym nie wiesz ale GbL= Consecuente :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Września 2013 #73931 Administrator Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi