TWS 704 Posted September 16, 2013 Witam w tym poradniku pokażę wam dokładnie jak ustawić własny spray w cs. Do zrobienia własnego spray'u będziemy potrzebować programu Half Life Logo Creator. Link do programu : Pobierz Po pobraniu HLLC instalujemy go na komputerze, przy pierwszym odpaleniu program prosi nas o podanie lokalizacji hl.exe. Znajduje się on w katalogu: steam\steamapps\[email protected]\counter-strike\ lub Steam\SteamApps\common gdy go znajdziemy klikamy na niego i dajemy ok. Teraz przejdźmy do samego ustawienia naszego spray'u. W głównym okienku programu klikamy przycisk Open który znajduje się w górnym lewym rogu. Teraz szukamy naszego obrazka lub napisu który chcemy ustawić na spray, klikamy na niego i dajemy otwórz. Następnie klikamy autosize aby program ustawił odpowiednie rozmiary obrazu. Teraz musimy zaznaczyć opcję save it to i kliknąć w opcje zapisu. Plik zapisujemy w folderze cstrike pod nazwą tempdecal.wad, plik o takiej nazwie powinien się tam znajdować wiec podmieniamy go na nasz. Gdy już podmienimy plik klikamy ikonę Make WAD, wyskoczą nam dwa okienka, na obu klikamy ok. Teraz możemy już zamknąć program, by spray przy zmianie w opcjach cs'a nie zmienił się wchodzimy w właściwości pliku tempdecal.wad i zaznaczamy opcje Tylko do odczytu. Jeżeli chcemy zrobić spray z przeźroczystym tłem tło musi być tego koloru: 0000ff Poradnik By TWS zakaz kopiowania bez mojej zgody. Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać 1 1 Olaa :D / Tralala and Apecio reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 16, 2013 Brawo, ładny poradnik. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 16, 2013 Dobry poradnik leci Like Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 16, 2013 Fajny poradnik leci + Share this post Link to post Share on other sites
`Shooter. 0 Posted September 17, 2013 Super poradnik, łapaj Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 18, 2013 podstawowa rzecz,ale dam + Share this post Link to post Share on other sites
Nataliaa. 0 Posted October 3, 2013 Dzięki przydał mi się Nie wiedziałam właśnie jak swój spray wstawić Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted October 14, 2013 Aż sam zrobię spray i sobie wstawię, dzięki wielkie Share this post Link to post Share on other sites
Varg 46 Posted October 15, 2013 Wyśmienity i zacnie wykwintny poradnik. Skopiowałem bez Twojej zgody ale nie wkleiłem nigdzie 1 wandi reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 14, 2013 Dobry poradnik. Leci + Share this post Link to post Share on other sites
KsOgAmEr22 0 Posted January 21, 2016 Dobry poradnik leci + Share this post Link to post Share on other sites
Cthulhu2 4 Posted January 31, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites
aquax 2906 Posted January 31, 2016 Ile razy mam tłumaczyć, że takie tematy mają być otwarte ? Ogarnijcie. 2 wandi and Olaa :D / Tralala reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Adi12 0 Posted February 3, 2016 Robie wszystko zgodnie ze wskazówkami i niestety ciągle wyskakuje mi ciągle błąd że nie został stworzony gdyby ktoś mógł wytłumaczyć o co chodzi (windows 8.1) Share this post Link to post Share on other sites
Gargulec 0 Posted February 6, 2016 Fajny poradnik, łap plusika Emerycie Udało mi się ustawić własny spray, ale jednak wolę korzystać z defultowych . Share this post Link to post Share on other sites
Stay AwaY 0 Posted February 7, 2016 Dobry poradnik napewno się przyda Share this post Link to post Share on other sites
Kudvix 1 Posted February 14, 2016 fajny poradnik prydatny+++ Share this post Link to post Share on other sites
Pan Wąsik 4 Posted March 5, 2017 SUPER dzieki wielkie za ten poradnik Share this post Link to post Share on other sites
1nTensiVe. 1 Posted March 22, 2017 Dzięki super poradnik napewno się mi przyda. Share this post Link to post Share on other sites
Hexann 0 Posted March 26, 2017 Dzięki, dzięki! Super poradnik, gram w CS'a od bardzo wielu lat a nigdy się o tym nie dowiedziałem. Share this post Link to post Share on other sites