Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72618 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Data i godzina:13.09.2013r. Nick admina/gracza, który zawinił:StaszeQ Dowody:http://speedy.sh/FPYhe/Do-ssow.rar Świadkowie:Cały serwer Uzasadnienie: Admin StaszeQ strasznie spamił na @@, już nie raz mówiłem mu aby tego nie robił, tym razem zaczął spamić jak nigdy (WIDAĆ NA SSACH) i po tym jak go upomniałem napisał do mnie "Cicho tam", a ja mu odpisałem na to "Japa" (widać to na SS). Po całym zdarzeniu wlepił mi bana na 30 min ;] Strasznie nadużywa swojego stanowiska. Mam nadzieję, że w końcu straci tego admina bo już za dużo sobie kolega pozwala i za dużo już skarg w jego stronę. Link do mojego bana: http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72621 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Sam sie o tego bana prosiles ostatnio napisalem 4 razy moze 5 binda na cele, ty mi piszesz zebym nie spamil hHAHAHHA, I Piszesz potem ze bede mial klopoty? lol Znajdz mi jakas sluszna skarge! Moze 2 ale to sie pomylilem i nie chcacy to zrobilem. Raz co dotknalem txt i ra co dalem bana zlej osobie cy cos i cos tam po prostu to byly pomylki! Napislem ci grzecznie zebys byl cicho, a ty mi piszesz japa to dostales ze brak kultury, i za to ze piszesz na u@ takie cos a nie zglaszasz czitera, wiec ban jak najbardziej sluszny. A co do spamu to koles nie robil celu mapy, to spamowalem. I kazdy admin spamuje tak jak ktos nie robi cel. I tylko tym iales o to problem. I nie nazywaj mnie kolega, bo pewnie jestes gimbem, albo co do piero wyszedles z gimbazy. Wiec sobie nie pozwalaj, a skoro chcesz zebym stracil admina to widze ze twoj sposob myslenia jest przynajmniej, nie odpowiedni..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72626 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 I nie nazywaj mnie kolega, bo pewnie jestes gimbem, albo co do piero wyszedles z gimbazy. Wiec sobie nie pozwalaj Adma już nie powinieneś mieć za brak szacunku do drugiej osoby, nieumiejętność pisania, problemy z językiem polskim, uważanie się za króla, Boga nwm jak jest z twoim tokiem myślenia, ale do Boga Ci jeszcze daleko. Na @@ napisałeś 4-5 razy? HaHaHa dobre sobie... zobacz SSy jak spamowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72630 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Neymar nie wiem kim ty jesteś , ale to ty za bardzo sie poczuwasz , wczoraj osobiście widziałem jak straszysz adminów na u@ , że bede mieli kłopoty i coś tam jeszcze a chyba nie taka jest twoja rola tutaj czyż nie mam racji ?? moze i stachu troszke przesadził ale widzocznie chciał kogoś pogonić?? widać że uczepiłeś się chłopaka i za wszelką cenę chcesz aby stracił posadę,czyżby jakieś osobiste porachunki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72631 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Pisalem to szybko i wiem ze sa bledy ze spacja jezuu. To mowilem o wczoraj czy tam 2 dni temu Ale to nie byla nawet obraza tylko DIAGNOZA ! Pozdro ;D Nie mam nic wiecej do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 13 Września 2013 #72643 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jak dla mnie ban słuszny , Nadużywasz posady Moderatora , pamiętaj admin ma prawo spamować celami mapy żeby poganiać ludzi i tu nikt nie ma prawa mu tu powiedzieć żeby nie spamił ( no tylko H@ ) Nadużywasz moderatora także na forum , dajesz punkty ostrzeżeń każdemu kto lekko złamie regulamin , dałeś nawet "10%" ( choć to już nie MyBB i tu nie ma % ) za byle gówno , StaszeQ nie nazwał cię gimbusem. ze Stachem nie mam dobrych relacji ale dziś staje po jego stronie i mówię że skarga w 100% niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72646 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Te 10 % to było niedomówienie (pomyłka) ponieważ Gbl źle popatrzył na post :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Września 2013 #72648 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 U@ jest od zgłaszania cziterów lub też osób wyzywających innych graczy. Neymar nie masz prawa upominać adminów. U@ służy do czego innego. Dzięki tej zaczepce wyrządziłeś niepotrzebną kłótnie. Jeszcze raz powtarzam, nie masz prawa wchodzić na serwery i straszyć ich adminów (tak jak napisał Bocisław). Nie masz takich przywilejów. @ staszeq a ty nie dorzucaj węgla do ognia. I mniej spamuj na y@, bo to utrudnia grę innym graczom. (napisz 1 lub 2 razy) //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi