BobSON Napisano 13 Września 2013 #72566 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 [align=center]Nick:Boob Wiek:13 Doświadczenie w byciu adminem:2 miechy Znajomość AMXX w skali 1-10:5-6 Staż w cs`ie:3 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty!:Ponieważ myślę że administracji coda 800 przyda się pomoc a już siedzę trochę na tym serverzę. Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:2-5h Kontakt:Steam-cryptonzipi, PW multi-head.pl[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam nadzieję że się dostanę tym razem. I proszę o wyrażanie opinii na mój temat.[/align] [align=center]Z góry WIELKIE DZIĘKI [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72569 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jak na moje o 3 lata za młody. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72571 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 boob na nie -powody po wyżej Edit by NuterzY: IX. Odpowiadając w podaniach na jakąkolwiek funkcję konieczne jest uzasadnienie swojej decyzji. "Powody up" lub podobne uzasadnienia skutkować będą ostrzeżeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72573 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 na nie i czy ty wogólę byłeś adminem za mało poświęcasz na cs powód po wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72575 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Boob bardzo czesto jest w grze, pomaga, pisze na u@, mimo wieku rozumie (chyba) wszystko, czest na ts3, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 13 Września 2013 #72579 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na NIE. Nie spełniasz wymagań. //Otrzymujesz upomnienie słowne na PW, ponieważ już dzisiaj dostałeś warna za wypowiadanie się w podaniach na serwer, na którym się nie gra. / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 13 Września 2013 #72580 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jestem na nie, Kłamiesz Chociaż bywasz na serwie to powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Września 2013 #72584 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi