Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71807 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nick: SEBBY Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowałem już na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7, nic nie tworze Staż w CS-sie: cos okolo 6 (dokładnie nie wiem) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gram często jak tylko czas mi na to pozwala, a admini nie zawsze bywają na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2-3 godzin, czasami bywa wiecej. Kontakt: Steam, PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71814 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem na TAK. Wymogi spełniasz. + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Września 2013 #71842 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem na duże tak . Jesteś aktywny na serverze , zgłaszasz mi cziterów . Myślę , że można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71865 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Warto dać szansę chłopakowi, widuję go - jest w porządku, opanowany. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71881 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Jestem na tak +Steam +wiek +aktywny na serwerze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71893 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duże TAK, znam gościa już dosyć długo, dobry grajek, ogarnięty chłopak + spełnia wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #71933 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na Tak : - 43h przegrane. -Widać cię często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 10 Września 2013 #71952 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem na TAK .. SEBBY jest bardzo często widywany na serwerze + spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Września 2013 #72001 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Oczywiście, że na tak. Często widuje się go na serwerze i miło się z nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Września 2013 #72216 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Moim zdaniem chłop się nadaje, spełnia wymogi, a co najważniejsze ma skilla. Reszta tak na prawdę wyjdzie w praniu. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72764 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi