Guest Guest Posted September 9, 2013 Nick: SEBBY Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowałem już na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7, nic nie tworze Staż w CS-sie: cos okolo 6 (dokładnie nie wiem) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gram często jak tylko czas mi na to pozwala, a admini nie zawsze bywają na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2-3 godzin, czasami bywa wiecej. Kontakt: Steam, PW Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 9, 2013 Jestem na TAK. Wymogi spełniasz. + wiek Share this post Link to post Share on other sites
LOVASSS 1685 Posted September 9, 2013 Jestem na duże tak . Jesteś aktywny na serverze , zgłaszasz mi cziterów . Myślę , że można dać Ci szansę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 9, 2013 Warto dać szansę chłopakowi, widuję go - jest w porządku, opanowany. Na TAK. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 9, 2013 Jestem na tak +Steam +wiek +aktywny na serwerze pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 9, 2013 Duże TAK, znam gościa już dosyć długo, dobry grajek, ogarnięty chłopak + spełnia wymogi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 10, 2013 Jestem na Tak : - 43h przegrane. -Widać cię często na serwie Share this post Link to post Share on other sites
BadBoy 0 Posted September 10, 2013 Jestem na TAK .. SEBBY jest bardzo często widywany na serwerze + spełnia wszystkie wymagania Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 10, 2013 Oczywiście, że na tak. Często widuje się go na serwerze i miło się z nim gra. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 11, 2013 Moim zdaniem chłop się nadaje, spełnia wymogi, a co najważniejsze ma skilla. Reszta tak na prawdę wyjdzie w praniu. Jestem na TAK. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted September 14, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites