Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71433 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Data i godzina: 08.09.2013 19:05 Nick admina: Karmelek[PL] Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: KarmeleK[PL] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.203.248.39' [AMXBans] ======================================== Świadkowie: Uzasadnienie: Dostałem bana od Karmelka za "txt". Biegłem na BSa, żeby było szybciej chciałem skoczyć 2 razy, ale kliknąłem przypadkiem jeszcze raz i wleciałem na "txt" po czym od razu zszedłem w mniej więcej to miejsce z którego skoczyłem i biegłem dalej... A tu BAN!!! Moim zdaniem nie słuszny... Nie pomogło mi to w rozgrywce. Wręcz przeciwnie, jedynie straciłem czas. Stało się to już drugi raz. Z tego powodu piszę skargę. Oczywiście zgadzam się z dwoma poprzednimi banami za "txt" wtedy były słuszne... Ale już nie tym razem. Gdy ty jesteś na serwerze to nie mogę pograć 5min żeby bana nie dostać. Czemu się tak na mnie uwziąłeś? Innym adminom jakoś moja gra nie przeszkadza (przynajmniej tak sądzę). A więc kochany Karmelku... skoro nie chcesz mi tego wyjaśnić na TS3 bądź tak uprzejmy i zrób to tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71438 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jeżeli byles na TXT nawet na chwile ban się nalezy. Jest to karalne czyt. Regulamin. Karmelek dobrze zrobił że dał bana. Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71446 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Sheen rozumiem to że jest regulamin, ale to już mała przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Września 2013 #71450 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Tak jest w regulaminie, nie można nawet na chwile chodzić po TxT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71451 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 W regulaminie jest napisane że można przelatywać nad TXT ale nie można go dotykać . Jeżeli dotknąłeś TXT to ban jak najbardziej słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71454 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Insider: Problem właśnie w tym że wleciałem nad "txt" i zawróciłem, nie dotykałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71457 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja widzialem że w skoczyłes i odbiles sie od txt, wiec zlamałes regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71458 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ban już minął . Jeżeli chcesz wyciągnąć jakieś konsekwencje co do admina wstaw demko z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71459 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ban jak najbardziej słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71460 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Karmelek: Widzieć mogłeś, ale czy masz na to dowody? Bo ja jakoś nie pamiętam żebym się odbił od "txt". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71461 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jezeli chcesz udowodnic wine admina, to znajdz na to dowody, bo ja Ciebie wtedy obserwowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71463 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zamykam, aby uniknąć spamu, zostawiam do rozpatrzenia przez H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi