Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71414 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dopiero co otrzymałem vipa na dd2 pogralem troche z 4 godz i nagle nie moge wejsc na serwer wogole mi go nie wykrywa na steam bana nie mam porady jakies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71419 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zobacz czy czyta Ci steam na serwerze. Jeżeli nie to przy najbliższym rr serwa powinno być wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71422 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ale tylko na ten server ?? Czy do całego CS nie wbija ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71424 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 na inny moge wejsc tylko mam problem z dd2 nawet mi go na steam nie pokazoje proboje sie polaczyc przez admina 777 ale sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71426 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 A przy próbie łączenia co Ci piszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71427 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wlasnie jak proboje sie polaczyc to tylko jest anuloj u podglad ale nic nie pokazoje nawet przez connect nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71429 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zły dział przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71434 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Musisz poprosić H@, aby zrobili rr serwera. Vipa, pewnie masz na steam id, a gdy ci go nie czyta, nie wejdziesz. Poprosić h@ o przeniesienie vipa na nick i hasło. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Września 2013 #71436 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nie czyta ci Steama. Zapewne masz vipa na Sid. Skontaktuj się z którymś z H@ i poproś, by w nocy zrobil restart serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi