Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Twój nick podczas gry: brasd Godzina, data zdarzenia: 16.30 Mapa: only d2 STEAM_ID / IP: 37.190.161.63 stałe Uzasadnienie: Dostalem dzisiaj o 16.30 bana, bez uzasadnienia przy zmianie mapy. ssy nie zostaly zrobione, bo bym wrzucil tak jak wczesniejsze 3 partie po 5 ktore widnieja na ss only d2. pozdrawiam prosze o unbana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Dostałeś bana oraz zostały zrobione Ci ss'y . Ss znajdują się w folderze cs_trike . Masz 24 godziny na wrzucenie ss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 mam stare ssy ktore wrzucalem, pozatym nie zostaly mi zrobione bo bym w konsoli widzial notke. sprawdz logi. pozatym kto robi ssy na zmianie mapy, nie czaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Zrozum powód bana jest wyrazny ''wstaw screeny na forum'' . Dziękuję bez ub . Ub dostaniesz jeżeli wstawisz ss na forum . Masz na to 24 h od bana . Dziękuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 NIE MAM SKREENOW ROZUMIESZ ?! NIE ZOSTALY ZROBIONE ! SPRAWDZ LOGI A JESLI NIE CZAISZ TO JESTES CHYBA Z GIMNAZJUM! jakby zostaly zrobione to bym wrzucil tak jak wczesniejsze 3 partie rozumiesz ? po to tu wszedlem i wyjasniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Musiały zostać zrobione . Powód jest wyrażny ''wstaw screeny'' Dziękuję bez ub . Masz 24 h na wstawienie ss ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...