Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71262 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Wzór podania: Nick: SeTh, kazik(Na multi head najczęściej dmitri glowaczof) Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na serwerze Bartek Politechniki Świętokrzyskiej(Czasy jeszcze wersji 1.5) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Kiedyś duża, ostatnio z braku czasu się tym nie interesowałem. Jak by co to jestem profesjonalnym programistą więc mogę trochę pomóc jeśli chodzi o serwer Staż w CS-sie: Będzie chyba z 11lat, nie pamiętam dokładnie, to było jakoś na pierwszym roku studiów Steam / NonSteam: STEAM_0:0:15822474 Dlaczego TY .!: Jeśli już gram to właśnie na waszym serwerze, a z doświadczenia wiem, że co chwile jakiś hax się pojawia i często brakuje admina aby takiego delikwenta wyeliminować... W CS gram bardzo długo tak, że umiem rozpoznać kto gra nieczysto. Aktualnie już pogrywam mniej ale swego czasu grałem sporo w ligach ESL czy też LC, byłem też na kilku lanach. Jeśli chodzi o znajomości konfiguracji AMX to kiedyś się tym zajmowałem ale teraz to musiał bym nadrobić zaległości. Nie ukrywam, że będę jakimś wybitnie przykładającym się do obowiązków adminem, ale na serwerze będę się pojawiał i na forum od czasu do czasu zerkał jak tylko mi na to czas pozwoli Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie zależy czy mam czas, ale od czasu do czasu gram najczęściej właśnie na waszym serwie Kontakt: GG 11269115, MAIL [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71343 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem jeszcze na Nie : -http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=dmitri+glowaczof&Search=Search 26h -Obowiązkowe 30 Pamiętaj jest zakaz zmiany nicków Dopracuj trochę aktywność na forum i serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 8 Września 2013 #71354 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Neutral .. Na forum mało czasu spędzone, na serwerze 26h .. Pograj jeszcze trochę, daj się bliżej poznać a wtedy będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71357 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na nie -mała aktywność na forum -brak przegranych 30h na serwerze,popraw to a będę na Tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71359 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na NIE. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Września 2013 #71372 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na NIE: -Nie masz 30 h na serwerze -Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71388 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 NA NIE.Głównym powodem jest to że brak u ciebie kultury, nie jestem wstanie policzyć ile razy cię kickowałem za brak kultury.Admin ma świecić przykładem a nie co słowo klnąc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Września 2013 #71407 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Byłbym na tak , nie jednokrotnie widziałem Cię na serverze , jesteś aktywny , na forum zawsze można poprawić . Aczkolwiek jak już Sensej wspomniał z kulturą u Ciebie nie jest za dobrze , jeżeli to poprawisz będę na tak , w tym momencie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71662 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hmm trochę dziwne że mam tylko 26 przegrane na serwie Ale pewnie to wynika z faktu, że ja bardzo często zmieniam nicki Jeśli chodzi o kulturę to fakt niekiedy rzucę jakieś przekleństwo w końcu jest gra są emocje. No cóż nie to nie, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71728 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Proszę o dodanie 10% za wypowiadanie się w swoim poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 #71735 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi