YellowBoy Napisano 16 Stycznia 2016 #383944 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Nick: YellowBoy Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 18 sie 2015 Czas spędzony na forum: 2d 51m Doświadczenie w ocenianiu: na wysokim poziomie Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Jestem doswiadczonym graczem. Bylej juz w ubt. Moje dosc duze doswiadczenie w sprawdzaniu Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Staram sie jak najwiecej od 2-5h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Niestety nie. Coś od siebie: Jestem Patryk, mam 18lat. Bylem wlascicielem wlasnej sieci. Do multi-head'a dolaczylem w sierpniu pol roku temu. Staram sie brac udzial w zyciu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383965 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi