Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70955 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Data i godzina:07.09.2013 16:03 Nick admina/gracza, który zawinił:StaszeQ Dowody:wycienk z konsoli ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen Haitachi dropped ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen [COD:MW] Sprzedales swoj perk! [Amadeusz - 59] pex : /sell ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen pex died ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: uderzyl pex zadajac 0 obrazen ADMIN StaszeQ: zgladzil pex [RoundSound] Teraz gramy: Multi-Head RS18 Unknown command: cheer [Namiestnik - 40] *DEAD* StaszeQ : /ks [iNFO] IP serwera TeamSpeak3:193.33.34.20:10561 [Amadeusz - 59] *DEAD* pex : kurwaj a paki nie kaldse [Amadeusz - 59] pex : idioto [szturmowiec - 26] Wyplosz : ryj Perk: Brak. Opis: Zabij kogos, aby otrzymac przedmiot. [Amadeusz - 59] pex : /perk [General - 14] MrGarnek : /ks UAV wezwany przez MrGarnek [Namiestnik - 16] MrsSmakosz : /sklep Bocislaw : Na serwerze obowiazuje kultura [Amadeusz - 59] pex : pojebalo cie>? Bocislaw : Na serwerze obowiazuje kultura [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: StaszeQ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:60486933' [AMXBans] Twoje IP: '159.205.77.30' [AMXBans] =============================================== [strzelec Wsparcia - 9] Lesiu191 # [P] : /sklep Uzasadnienie: Wiec tak. Grałem sobie w cs, zabiłem owego "StaszeQ" paka nie tykała. Po czym zaczał spamować CELE MAPY. No sobie stałem dalej ( CT paki nie kladzie na de_train chyba ze o czyms nie wiem? ) Zaczal spalowac poczym dostalem slaya. Naduzywanie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70972 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cristof i juz masz 10 % A co do tej skargi to staszqu opowiedz jak to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Września 2013 #70979 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja powiem tak , nie wiemy czy byłeś w CT czy w TT , ale jeżeli byłeś w CT to StaszeQ będzie się tłumaczyć H@'wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71005 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 mam pytanko po co skladasz 2 takie same skargi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71019 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 NIE pisac tu juz nic, po co zakladasz druga ta sama skarge? Odowiedzialem jak bylo w poprzedniej! Zamknac to ktos moze? Bo jest po prostu taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Września 2013 #71022 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 /Zamykam Dwie identyczne skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi