Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70841 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Nick:BateryjkaGP(Pewnie wielu z was kojarzy mnie z nicku Ware3ka,niestety musia艂em zmieni膰 z przykrych incydent贸w). 聽 Wiek:17 聽 Data rejestracji na forum:29-03-2013, 15:54 PM 聽 Czas sp臋dzony na forum:2 Dni, 20 Godzin, 38 Minut, 37 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Spore. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Tak,lecz tylko za ping . 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:2-4 h. 聽 Dlaczego ty?:Mam na imi臋 Hubert,jestem z sieci膮 MH od 3 lat(By艂y ma艂e przerwy).Obecnie na serwerze Cod-Mod 201,pe艂nie funkcj臋 Admina.Na pewno wielu ludzi mnie zna z gry jaki i z forum.Dlaczego sk艂adam to podanie?Chc臋 jeszcze bardziej pomaga膰 sieci MH w rozwoju,nie rozpisuje si臋 za du偶o praktycznie ka偶dy zna mnie z aktywnych u偶ytkownik贸w sieci MH,z ts3,gry, czy te偶 Forum 聽 Co艣 od siebie:Pe艂nie funkcje admina na jednym z serwer贸w naszej sieci,i jak do tej pory nie by艂o na mnie skarg,minus贸w,wi臋c my艣l臋,偶e z t膮 funkcj膮 te偶 dam rade. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70843 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Hmm. Jestem na Tak 聽 Aktyny na forum 聽 Wiek 聽 Do艣wiadczenie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70846 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na tak wiek jest aktywno艣膰 jest Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70847 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jak najbardziej spoko gosciu, dobrze sie z nim dogasuje, bezproblemowy... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70851 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK. Mi艂y, aktyny, pomocny. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70873 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na tak,wymagania Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70896 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Tak bo wymagania spelnia :* Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70898 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na du偶e Tak . Znamy si臋 ju偶 d艂ugo , nigdy nie mia艂em z Tob膮 problem贸w , my艣l臋 ,偶e poradzisz sobie . Jakby艣 potrzebowa艂 pomocy to pisz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70911 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na tak 聽 聽 聽 -ts3 聽 -do艣wiadczenie z serwera 聽 -Aktywny na Forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70922 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak.Wymagania oraz Aktywno艣膰 na forum jest zauwa偶alna. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70980 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na tak , spe艂niasz wymagania a czy si臋 nadajesz to si臋 przekonamy jak dostaniesz range Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #70985 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAk Znam Bateryjke a 艣p war3ke. Sprawdzi sie mozna z nim porozmawiac dogadac. Da RAde Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #71016 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na tak znam cie dlugo i wiem ze ogarniesz ta funkcje bez problemow! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #71062 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK 聽 - Aktywny na Forum 聽 - do艣wiadczenie ju偶 jest 聽 - nada si臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #71069 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Na Tak . Spe艂niasz wymogi Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71141 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK, spe艂nia wymagania i anga偶uje si臋 w 偶ycie serwera. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71313 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Na TAK Huberta znam od dawna zawsze by艂 ogarni臋ty, mi艂y, jest Adminem COD i by艂 Adminem COD 800LVL. My艣l臋 偶e ogarnie funkcje UBT. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71338 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi