Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70841 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Nick:BateryjkaGP(Pewnie wielu z was kojarzy mnie z nicku Ware3ka,niestety musiałem zmienić z przykrych incydentów). Wiek:17 Data rejestracji na forum:29-03-2013, 15:54 PM Czas spędzony na forum:2 Dni, 20 Godzin, 38 Minut, 37 Sekund Doświadczenie w ocenianiu:Spore. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak,lecz tylko za ping . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-4 h. Dlaczego ty?:Mam na imię Hubert,jestem z siecią MH od 3 lat(Były małe przerwy).Obecnie na serwerze Cod-Mod 201,pełnie funkcję Admina.Na pewno wielu ludzi mnie zna z gry jaki i z forum.Dlaczego składam to podanie?Chcę jeszcze bardziej pomagać sieci MH w rozwoju,nie rozpisuje się za dużo praktycznie każdy zna mnie z aktywnych użytkowników sieci MH,z ts3,gry, czy też Forum Coś od siebie:Pełnie funkcje admina na jednym z serwerów naszej sieci,i jak do tej pory nie było na mnie skarg,minusów,więc myślę,że z tą funkcją też dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70843 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Hmm. Jestem na Tak Aktyny na forum Wiek Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70846 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na tak wiek jest aktywność jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70847 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jak najbardziej spoko gosciu, dobrze sie z nim dogasuje, bezproblemowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Września 2013 #70851 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na TAK. Miły, aktyny, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70873 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na tak,wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70896 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tak bo wymagania spelnia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Września 2013 #70898 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na duże Tak . Znamy się już długo , nigdy nie miałem z Tobą problemów , myślę ,że poradzisz sobie . Jakbyś potrzebował pomocy to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70911 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na tak -ts3 -doświadczenie z serwera -Aktywny na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70922 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Tak.Wymagania oraz Aktywność na forum jest zauważalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Września 2013 #70980 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na tak , spełniasz wymagania a czy się nadajesz to się przekonamy jak dostaniesz range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70985 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na TAk Znam Bateryjke a śp war3ke. Sprawdzi sie mozna z nim porozmawiac dogadac. Da RAde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71016 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na tak znam cie dlugo i wiem ze ogarniesz ta funkcje bez problemow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71062 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na TAK - Aktywny na Forum - doświadczenie już jest - nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71069 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na Tak . Spełniasz wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71141 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK, spełnia wymagania i angażuje się w życie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71313 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na TAK Huberta znam od dawna zawsze był ogarnięty, miły, jest Adminem COD i był Adminem COD 800LVL. Myślę że ogarnie funkcje UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71338 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi