Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70707 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Twój nick podczas grania: Streth Godzina, data zdarzenia: 15:33 , 04.09.2013r. Mapa: de_alexandra STEAM_ID / IP: 31.130.108.112 Uzasadnienie: może jako pierwsze ten temat http://multi-head.pl/showthread.php?tid=13555. Chciałbym się odwołać od bana, ponieważ (co pewnie dziwne dla was) NIE używałem wh ani innych nieczystych zagrań tak samo jak nie przerabiałem screenów jak to wyraźnie napisał PacMan. Nawet gdybym chciał to 1. nie umiałbym 2. w ciągu niecałych 5 min jakbym umiał i tak nie dałbym rady (4 min na upload) (9 min to czas od mojego grania do napisania tematu). A czemu te screeny są tak zrobione że wyglądają jak zrobione w tym samym odcinku czasu? Nie potrafię tego niestety wytłumaczyć (może to błąd kompa, nie jestem jeszcze specem od tego). A teraz wyjaśnienie sytuacji za co dostałem bana i screeny. Było to umiejętne wykorzystanie platynowych naboi oraz radaru+UAV (załączyłem UAV na początku rundy). Nawet ja przyznam, mogło to wyglądać jakbym grał na cheatach bo naprawdę nieźle mi wtedy poszło . I wierzcie mi nie jest fajnie dostać perma za niewinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Września 2013 #70772 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ss'y były takie same , nie wiem co z Tobą zrobić . Decyzja pozostaje dla h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Września 2013 #70902 Administrator Udostępnij Napisano 7 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi