Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70457 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nick: Insider Wiek: 16.5 Data rejestracji na forum: Kwiecień tego roku Czas spędzony na forum: 2 tygodnie 3 dni i parę godzin Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak Dlaczego Ty?: Z multi-head jestem już długo . Staram się jak najbardziej pomagać sieci . Znam się na tej funkcji i nie zawiodę was . Praktycznie zawsze mam czas na forum . Piszę poprawnie po Polsku . Zawsze staram się pomóc uzytkownikom jak i graczom . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-6 godzin Coś od siebie: Mam na imię Jakub . Mam prawie 17 lat . Gram w cs'a od 3 lat . Interesuję się grafiką i informatyką . Gram w piłkę nożną i siatkówkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70467 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Widać że interesujesz się Serwerownią i spełniasz wymagania daje Duże Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70500 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 To co kolega wyżej na tak aktywny ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70507 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tak jak koledzy wyżej jestem na Tak && Twój post nic nie wnosi do Tematu +10 % / Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70520 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Pracowity, miły, pomocny, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70538 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Aktywny, pomocny, miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70546 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70643 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na nie. MAsz grafika a składasz podanie jeszcze na UBT i Moderatora. Zajmij sie jednym dokladnie dopiero zaczynaj drugie a nie wszystko na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Września 2013 #70837 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Sheen bo grafik to funkcja która wymaga 24 godzinnego pilnowania. Jestem na tak, bo jak mówiłem w twoim podaniu na moderatora spełniasz warunki. Jesteś koleżeński i kulturalny [oraz dziwny]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70840 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na nie Grafik jest to czaso chlonna praca chyba ze sie do niej nie przykladasz wybierz albo ubt albo moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70844 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Przepraszam , że w swoim podaniu , ale ranga grafika nie jest dla mnie pracą lecz odprężeniem więc mam dużo czasu aby zajmować sie forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 8 Września 2013 #71228 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na nie Podanie na UBT i Moda jednocześnie ?? wybierz sobie jedną posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71312 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja jestem na neutral Spełniasz wymagania . Tylko mam jedno ale . Z tego co wiem miałeś bana na cod modzie na nicku MC. Scream MD. Za wh oczywiście , więc nie wiem czy możesz sprawować się na tym stanowisku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71339 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361893 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi