Kenpachi Zaraki Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70441 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Nick: Kenpachi Zaraki 聽 Wiek:16 rocznikowo ale ur w pa藕dzierniku 聽 Data rejestracji na forum: 27.06.2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 2 Dni, 7 Godzin, 36 Minut, 38 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: W miar臋 du偶e 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak , raz za txt i raz nies艂usznie . 聽 Dlaczego Ty?: Chcia艂bym pom贸c aby ludzie szybciej dostawali UB i mniej si臋 denerwowali poniewa偶 wiem jak to jest czeka膰 , oczywi艣cie tym kt贸rzy s膮 czy艣ci . 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Wszystko zale偶y od dnia ale staram si臋 by膰 ca艂y czas gdy jestem na komputerze. 聽 Co艣 od siebie: Licz臋 na pozytywne rozpatrzenie podania. Czasu mam mo偶e i ma艂o ale to da si臋 nadrobi膰 na spokojnie , mo偶e wam przeszkadza膰 偶e dopiero dosta艂em admina i ju偶 chc臋 BT ale to tylko dlatego 偶e pragn臋 pom贸c. Cz臋sto mia艂em sytuacje 偶e posiada艂em admina+BT i zawsze wywi膮zywa艂em si臋 ze swoich obowi膮zk贸w. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70469 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Jeste艣 na forum dosy膰 d艂ugo a aktywno艣ci膮 nie b艂yszcza艂e艣 do p贸ki nie chcia艂e艣 sk艂ada膰 podania na Cod Modzie.Popraw aktywno艣膰 p贸ki co Neutral. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70506 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 jestem na nie za kr贸tko jeste艣 na Forum jak dla Mnie i Aktywno艣ci膮 nie 艣wiecisz Jak na razie na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70518 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Jestem na NIE, 聽 Nie znam ci臋 wgl, daj si臋 pozna膰, aktywno艣ci膮 te偶 nie 艣wiecisz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Wrze艣nia 2013 #70537 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2013 Na NIE: 聽 -Wi臋cej aktywno艣ci na forum 聽 -Nie znam cie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #71014 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Ja jestem na TAK 聽 -Spe艂niasz wymagania 聽 -Wiek 聽 -Znam Cie i wiem , 偶e dasz rad臋 ;* Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 7 Wrze艣nia 2013 #71015 Udost臋pnij Napisano 7 Wrze艣nia 2013 Jestem na nie swiezo dostales admina na cod, ogarnij to i potem pomyslimy o UB t pozdro Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71269 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 Jestem na Nie ! Nie znam Ci臋 i nie zagl膮da艂es na forum zanim nie chcia艂o Ci si臋 z艂o偶y膰 podania U mnie masz du偶e nie ! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71276 Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 jestem narazie na nie popracuj nad aktywnosci膮 na forum ;p tak jak rasta powiedzial Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Wrze艣nia 2013 #71335 Administrator Udost臋pnij Napisano 8 Wrze艣nia 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi