Kenpachi Zaraki Napisano 6 Września 2013 #70441 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nick: Kenpachi Zaraki Wiek:16 rocznikowo ale ur w październiku Data rejestracji na forum: 27.06.2013 Czas spędzony na forum: 2 Dni, 7 Godzin, 36 Minut, 38 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: W miarę duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak , raz za txt i raz niesłusznie . Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc aby ludzie szybciej dostawali UB i mniej się denerwowali ponieważ wiem jak to jest czekać , oczywiście tym którzy są czyści . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Wszystko zależy od dnia ale staram się być cały czas gdy jestem na komputerze. Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Czasu mam może i mało ale to da się nadrobić na spokojnie , może wam przeszkadzać że dopiero dostałem admina i już chcę BT ale to tylko dlatego że pragnę pomóc. Często miałem sytuacje że posiadałem admina+BT i zawsze wywiązywałem się ze swoich obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70469 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jesteś na forum dosyć długo a aktywnością nie błyszczałeś do póki nie chciałeś składać podania na Cod Modzie.Popraw aktywność póki co Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70506 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 jestem na nie za krótko jesteś na Forum jak dla Mnie i Aktywnością nie świecisz Jak na razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70518 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na NIE, Nie znam cię wgl, daj się poznać, aktywnością też nie świecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70537 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na NIE: -Więcej aktywności na forum -Nie znam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71014 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja jestem na TAK -Spełniasz wymagania -Wiek -Znam Cie i wiem , że dasz radę ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71015 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na nie swiezo dostales admina na cod, ogarnij to i potem pomyslimy o UB t pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71269 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na Nie ! Nie znam Cię i nie zaglądałes na forum zanim nie chciało Ci się złożyć podania U mnie masz duże nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71276 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 jestem narazie na nie popracuj nad aktywnoscią na forum ;p tak jak rasta powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71335 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi