Kenpachi Zaraki Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Nick: Kenpachi Zaraki Wiek:16 rocznikowo ale ur w październiku Data rejestracji na forum: 27.06.2013 Czas spędzony na forum: 2 Dni, 7 Godzin, 36 Minut, 38 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: W miarę duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak , raz za txt i raz niesłusznie . Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc aby ludzie szybciej dostawali UB i mniej się denerwowali ponieważ wiem jak to jest czekać , oczywiście tym którzy są czyści . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Wszystko zależy od dnia ale staram się być cały czas gdy jestem na komputerze. Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Czasu mam może i mało ale to da się nadrobić na spokojnie , może wam przeszkadzać że dopiero dostałem admina i już chcę BT ale to tylko dlatego że pragnę pomóc. Często miałem sytuacje że posiadałem admina+BT i zawsze wywiązywałem się ze swoich obowiązków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jesteś na forum dosyć długo a aktywnością nie błyszczałeś do póki nie chciałeś składać podania na Cod Modzie.Popraw aktywność póki co Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 jestem na nie za krótko jesteś na Forum jak dla Mnie i Aktywnością nie świecisz Jak na razie na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jestem na NIE, Nie znam cię wgl, daj się poznać, aktywnością też nie świecisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Na NIE: -Więcej aktywności na forum -Nie znam cie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Ja jestem na TAK -Spełniasz wymagania -Wiek -Znam Cie i wiem , że dasz radę ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Jestem na nie swiezo dostales admina na cod, ogarnij to i potem pomyslimy o UB t pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Jestem na Nie ! Nie znam Cię i nie zaglądałes na forum zanim nie chciało Ci się złożyć podania U mnie masz duże nie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 jestem narazie na nie popracuj nad aktywnoscią na forum ;p tak jak rasta powiedzial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted September 8, 2013 Administrator Share Posted September 8, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...