Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70432 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 1. Imie: Kamil 2. Kontakt: Steam, Forum, TELE: 667 820 382 3. Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: tak 1h lecz wole siedzieć na forum i odbudowywać czystych graczy kto wrzuci screenshot. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): w szkole hymm 2-3h w domu będzie tak samo 2-3h. W całości to tak na dzień ok. 4-5h. 6. Posty (min. 50 sensownych): Wydaję mi się że są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymać porządek oraz dawać ostrzeżenia graczą którzy łamią regulamin forum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie jaki mi przydzielićie będę go w miarę możliwości rozkręcał i zapraszał innych ludzi do wypowiedzi w nim. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wydaje mi się że jest. Gdy jeszcze miałem admina to moja współpraca z innymi adminami była na dobrym poziomie. Tak mi się wydaje. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak jak najbardziej. 11. Coś o sobie: Nazywam się Kamil. Mieszkam w Ostrowie Wielkopolski i uczęszczam do 2 kl. zasadniczej szkoły zawodowej na kierunku hydraulik. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Nie zajmowałem jeszcze tego stanowiska ale w obsłudze skryptu myBB idzie mi bardzo dobrze. 13. Obowiązkowe mikro: Jak najbardziej jest trochę mnie cicho słychać ale to przez to że mam wbudowany mikro w laptopa. Pozdrawiam NuterzY Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 6 Września 2013 #70460 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak , miły ogarnięty , nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 6 Września 2013 #70464 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na forum nie widziałem dnia żeby się nie udzielił. Myślę że ogarnie spokojnie. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70497 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ogarnia ,bardzo dużo poświęca czasu na forum.Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70513 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak aktywny radzi sobie w UBT więc myślę że i z tym sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70527 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Aktywny na forum, miły, pomocny, radzi sobie w UBT to tu też na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Września 2013 #70543 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wymagania spełnia, więc można dać mu szanse ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70676 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Również jak kolega wyżej napisał. Wymagania spełnia więc można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71330 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie przyjęte. Proszę zgłosić się do nas po więcej informacji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi