isrin Napisano 5 Września 2013 #70418 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Karol 2. Kontakt: PW , gg steam 3. Lokalizacja: Polska, Radomsko 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4h do 6h dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): do 6h 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać , utrzymywać kulturę i karać graczy za jej brak , Usuwać spam i zamykać stare tematy. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum , czuję się na siłach żeby to ogarnąć 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umiem współpracować z ludźmi i robię to dobrze a nawet bardzo dobrze 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście że jestem systematyczny i cierpliwy 11. Coś o sobie: Mam 17 lat ( w listopadzie 18 , lubię zajmować się forami o każdej tematyce , ostatnio byłem moderatorem na serwerze metina 2 (prywatnym ) 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Tak, zajmowałem je wiele razy. MyBB nie ma przede mną tajemnic 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście że mam Procentowy napisałem ci na pw żebyś wbił na ts'a to uciekłeś a już ci napisałem co i jak Nieobecność na forum przez półtora miesiąca mogę wytłumaczyć tym - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10024 10% za kulturę jest nie słuszne - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=13457&pid=82381#pid82381 w tym zakropkowanym nie wiadomo co pisałem więc kulturę zachowałem Procentowy nie zamykaj wszystkich podań bo są tu chłopaki którzy się nadają na moderatorów i nie bój się że ktoś ci zabierze SM P.S: Żeby nie było że ktoś mnie nie zna, ja to jestem Dexu a jeszcze wcześniej miałem nick z@bojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70419 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak. Wymagania Spełnia Ogarnięty i /Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70428 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestek na tak. Powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70431 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Miły, pomocny, aktywny, da sobie rade. PS: sory że w tamtym podaniu napisałem brak twojej aktywności źle spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70478 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wymagania spełnione.Aktywność na forum jest.Czas spędzony jest całkiem spory.Dam Ci szanse jestem na Tak.To samo co w poprzednim poście zagadaj z kimś aby szybko to usunął by uniknąć bez potrzebnych spekulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70490 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak chociaż aktywność jest do poprawy po za tym myśle że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70648 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na TAK. Aktywny, pomocny, miły. Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70864 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 jestem na Tak wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70901 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na tak,spełniasz wszystkie wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71320 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi