Skocz do zawartości

Podanie by Nurek

isrin

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imie: Karol

2. Kontakt: PW , gg steam

3. Lokalizacja: Polska, Radomsko

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4h do 6h dziennie

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): do 6h

6. Posty (min. 50 sensownych): Są

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać , utrzymywać kulturę i karać graczy za jej brak , Usuwać spam i zamykać stare tematy.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum , czuję się na siłach żeby to ogarnąć

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umiem współpracować z ludźmi i robię to dobrze a nawet bardzo dobrze

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście że jestem systematyczny i cierpliwy

11. Coś o sobie: Mam 17 lat ( w listopadzie 18 , lubię zajmować się forami o każdej tematyce , ostatnio byłem moderatorem na serwerze metina 2 (prywatnym )

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Tak, zajmowałem je wiele razy. MyBB nie ma przede mną tajemnic

13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście że mam

Procentowy napisałem ci na pw żebyś wbił na ts'a to uciekłeś a już ci napisałem co i jak ;)

Nieobecność na forum przez półtora miesiąca mogę wytłumaczyć tym - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10024

10% za kulturę jest nie słuszne - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=13457&pid=82381#pid82381

w tym zakropkowanym nie wiadomo co pisałem ;) więc kulturę zachowałem

Procentowy nie zamykaj wszystkich podań bo są tu chłopaki którzy się nadają na moderatorów i nie bój się że ktoś ci zabierze SM

P.S: Żeby nie było że ktoś mnie nie zna, ja to jestem Dexu a jeszcze wcześniej miałem nick z@bojca

Wymagania spełnione.Aktywność na forum jest.Czas spędzony jest całkiem spory.Dam Ci szanse jestem na Tak.To samo co w poprzednim poście zagadaj z kimś aby szybko to usunął by uniknąć bez potrzebnych spekulacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...