isrin Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 1. Imie: Karol 2. Kontakt: PW , gg steam 3. Lokalizacja: Polska, Radomsko 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4h do 6h dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): do 6h 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać , utrzymywać kulturę i karać graczy za jej brak , Usuwać spam i zamykać stare tematy. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum , czuję się na siłach żeby to ogarnąć 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umiem współpracować z ludźmi i robię to dobrze a nawet bardzo dobrze 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście że jestem systematyczny i cierpliwy 11. Coś o sobie: Mam 17 lat ( w listopadzie 18 , lubię zajmować się forami o każdej tematyce , ostatnio byłem moderatorem na serwerze metina 2 (prywatnym ) 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Tak, zajmowałem je wiele razy. MyBB nie ma przede mną tajemnic 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście że mam Procentowy napisałem ci na pw żebyś wbił na ts'a to uciekłeś a już ci napisałem co i jak Nieobecność na forum przez półtora miesiąca mogę wytłumaczyć tym - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10024 10% za kulturę jest nie słuszne - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=13457&pid=82381#pid82381 w tym zakropkowanym nie wiadomo co pisałem więc kulturę zachowałem Procentowy nie zamykaj wszystkich podań bo są tu chłopaki którzy się nadają na moderatorów i nie bój się że ktoś ci zabierze SM P.S: Żeby nie było że ktoś mnie nie zna, ja to jestem Dexu a jeszcze wcześniej miałem nick [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Jestem na Tak. Wymagania Spełnia Ogarnięty i /Miły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jestek na tak. Powody wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jestem na TAK. Miły, pomocny, aktywny, da sobie rade. PS: sory że w tamtym podaniu napisałem brak twojej aktywności źle spojrzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Wymagania spełnione.Aktywność na forum jest.Czas spędzony jest całkiem spory.Dam Ci szanse jestem na Tak.To samo co w poprzednim poście zagadaj z kimś aby szybko to usunął by uniknąć bez potrzebnych spekulacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Na tak chociaż aktywność jest do poprawy po za tym myśle że sobie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Na TAK. Aktywny, pomocny, miły. Poradzi sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 jestem na Tak wymagania spelnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Jestem na tak,spełniasz wszystkie wymagania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted September 8, 2013 Administrator Share Posted September 8, 2013 Podanie odrzucone. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...