Skocz do zawartości

Podanie sula

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imie: Jestem Damian.

2. Kontakt: steam: demian1823

3. Lokalizacja: Pochodzę z Rybnika.

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: W wakacje poświęcałem bardzo dużo czasu, teraz troszkę mniej, ponieważ jest szkoła, dziewczyna... Ale gdy tylko znajdę trochę czasu to gram :)

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Hmmm, mimo że jest nauka to bardzo często, nawet podczas nauki co chwile zerkam na forum, można powiedzieć ze jestem od tego uzależniony...

6. Posty (min. 50 sensownych): Mam.

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomoc w ogarnięciu forum oraz zrzucić kilka obowiązków z barków wyższych rang :)

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Byłbym miło zaskoczony, gdybym mógł pracować na tle całego forum.

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jestem z wami długo, jestem bezkonfliktowym adminem serwera dd2 już od dawna i aż do teraz nie było na mnie żadnych skarg. Umiejętności oczywiście posiadam.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem bardzo cierpliwy i systematyczny.

11. Coś o sobie: A wiec tak jak wyżej napisałem mam na imię Damian, pochodzę z Rybnika a dokładnie z Gotartowic. Ukończyłem 16 rok życia. Jestem kibicem 1ligowego klubu ROW RYBNIK oraz klubu grającego na najwyższym szczeblu polskiej piłki, 14krotngo mistrza polski Górnika Zabrze. Mam wspaniałą dziewczynę o imieniu Justyna, jest bardzo mądra, zabawna, ładna (możecie pozazdrościć). Chodzę do Technikum Górniczego w Rybniku. Jestem już od długiego czasu na Multi-Head. W cs'a gram już hohohohoh, 6 lat ( ale to szybko przeleciało). Ja znam was, wy znacie mnie i myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, żebym zają posadę moderatora

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Oczywiście że byłem już moderatorem i to nie raz. Radzę sobie nieźle.

13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście że posiadam mikrofon.

Jestem na tak. Myślę że bedzie wykonywać swoje obowiązki. Gram czasem na only dd2 i widzałem jak starał się rozwiązywać problemy gracz, oraz czytał u@. Mam nadzieję, że będzie wykonywał obowiązki moderatora tak jak admina dd2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...