Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70374 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Jakub 2. Kontakt: Steam , GG , Pw 3. Lokalizacja: podkarpackie , Rzeszów 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 2h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 3-6h 6. Posty (min. 50 sensownych): napewno są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym się zajmować pilnowaniem przestrzegania regulaminu , zamykanie tematów , karaniem łamiących regulamin i pomóc w ulepszaniu forum . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: wszystko 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: posiadam , bardzo dobre . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: posiadam 11. Coś o sobie: Mam na imię Kuba lat 16.5 . Mieszkam w Rzeszowie . Interesuje się grafika i informatyka (języki , pisanie programów itp. ) 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Stanowisko takie piastowalem przez 1.5 roku . MyBB znam jak własny dom . 13. Obowiązkowe mikro : oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70378 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Można Ci poświęcić to stanowisko, jak widać już coś tu osiągnąłeś> Czasz który poświęcasz jest spory. Powodzenia, jestem na tak =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70395 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK. Długo już jesteś z nami na sieci i można ci powierzyć to stanowisko. Pomocny, miły, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70470 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Składasz podanie Na UbT i na Moda jednocześnie lecz dalej mam o tobie takie same mniemanie Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70491 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na tak aktywny na forum udzielasz się myslę że dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70505 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak ;D 10% dla pana za nieznajomość regulaminu ptk IX //veq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70535 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Na tej sieci długo już jesteś, miły, pomocny,aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70673 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Nie Pytasz dla czego ? Jak otworzono rekrutacje to posypały się podania z twojej strony. Zdecyduj się jaką range chcesz, lecz najpierw w głównym zajmij się grafikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70738 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak. Jesteś miłą i ogarniętą osobą. Robisz grafiki więc w między czasie sporo siedzisz pewnie na forum. Długo jesteś na tej sieci i nie przypominam sobie problemów z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Września 2013 #70834 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dla Jakuba zawsze tak. Znam go spory czas i jak na razie mnie nie zawiódł. Warunki spełnione, Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70836 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na tak, spoko gosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70914 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na Tak,kuba już dawno powinieneś być na tym stanowisku . Aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71225 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK, ogarnięty, miły, można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 8 Września 2013 #71227 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na nie Podanie na UBT i Moda jednocześnie ?? wybierz sobie jedną posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71244 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 spełniasz wszystkie wymagania, jesteś aktywny pomocny. myślę ze można dać CI szansę jako Moderatorowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71317 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361838 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi