Bad ek` Napisano 5 Września 2013 #70345 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam. Konkurs będzie miał na zasadzie wyłonić najuczynniejszego / najlepszego admina na naszej sieci serwerów (co miesiąc "nowe wybory"). Niedługo administracja założy temat z głosowaniem. Każdy może zagłosować na admina + musi napisać komentarz (post) z powodem, dlaczego ten admin. Wzór: Nick Admina: Ocena: Powód Oceny: Nagrody: Unikalna ranga na forum (np. Najlepszy admin miesiąca) + vip/premium na miesiąc. Regulamin wyglądałby następująco: 1. Zakaz proszenia o pozytywne opinie [Każde wyłapane proszenie o pozytywne opinie w swoim kierunku (wykorzystywanie znajomości) jest brane jako złamanie regulaminu i wykluczenie z konkursu]. 2. Udział w konkursie bierze każdy z adminów. 3. Każde z oszustw będzie karanie nie tylko wykluczeniem z konkursu ale i karą dla admina. 4. Tworzenie multikont[zabronione na forum] dla wydania sobie opinii jest karane banem na forum[jak za multikonto]. 5. Głosować mogą użytkownicy mający przynajmniej 5 sensownych postów. Co wy na to? Myślę, że jest to odpowiedni konkurs dla adminów. Pomysłodawca Sky's The Limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70400 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wypowiadaliśmy się już w tamtym temacie i wszystko było na Tak. Teraz na razie 12 głosów i również wszystko na tak. Po co zwlekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Września 2013 Autor #70408 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jak widzisz, troszkę zmodyfikowałem pomysł Hardeq'a + ankietę dodałem. Za dnia wejdzie to w życie... potrzebujemy czasu na zrobienie "graficznych rang". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70433 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70434 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem ZA. Ale moim zdanie można by było zrobić kilka pod punktów takich jak: Najuczynniejszy Admin Najuczynniejszy Moderator Najuczynniejszy UnBan Team Najuczynniejszy Grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Września 2013 Autor #70438 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Moderator pracuję na forum i jest to praca "dodatkowa", ale pomyślimy na tym Nuterzzy. Sula, wypowiedz się dlaczego jesteś na NIE, uzasadnij swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 6 Września 2013 #70442 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A takie pytanie bo nie do końca zrozumiałem. Czy jako admin mółbym głosować na admina z np. 801 lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Września 2013 Autor #70446 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Oczywiście, nie można głosować na siebie + przeczytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70452 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Spoczko konkurs ale poco zaśmiecać forum jakąś rangą ? VIP / Premium wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 6 Września 2013 #70462 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 badek bardziej mi chodziło o to "Admini serwerów mają zakaz głosowania na siebie BĄDŹ SWOICH KOLEGÓW." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Września 2013 Autor #70475 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Oki, zmienione. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Września 2013 #70524 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak , pomysł dosyć ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70539 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Września 2013 #70540 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Chodziło o to, że admini nie mogą głosować... Tylko osoby które nie mają rangi Administratora... Admin z adminem się zgada i wszyscy na jednego zagłosują. Nie miałoby to sensu, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Września 2013 #70545 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Również jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70680 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70689 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem jak najbardziej za żeby wprowadzić ten konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70695 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70741 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 JEstem za ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70835 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem za Fajnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Września 2013 #70850 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jak najbardziej za:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71081 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja też jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71084 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Moze być, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71098 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71118 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem za taką ankietą ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi