Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70182 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie: Beniu 2. Kontakt: Steam,gg,skype 3. Lokalizacja: Koszalin, zachodnio-pomorskie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Bardzo Duży 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum jestem cały czas. 6. Posty (min. 50 sensownych): Myślę, że jest. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Ogólnie, pomoc w ogarnianiu spamu itp. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Który przydzielicie, będę zadowolony. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest. 11. Coś o sobie:Hmm co tu dodać, znacie mnie wszyscy może, więc co tu więcej dodać ;p 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Miałem już wcześniej to stanowisko i nie było ze mną żadnego problemu. Tak. 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70205 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 NIEEeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeEEEE !!!!!! Dostajesz ode mnie 10 % za bez sensowną wypowiedź w podaniu na moderatora // JupiczeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70216 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak udziela się na forum był już moderatorem można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70220 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 również jestem na Tak. był już na tym stanowisku i sobie dawał radę.. myślę że może ponownie otrzymać tą funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70225 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na duże TAK. Był już moderatorem na sieci i kłopotów z nim nie było. Miły, pomocny, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70241 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wielkie tak spelnia wymagania i ogarnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70257 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Triker zawsze miły i koleżeński, można spokojnie z nim pogadać i się pośmiać. Wielkie Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70268 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Duże TAK . Moderatorem byłeś i sprawowałeś się bardzo dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70277 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na taka. Jak był moderatorem spełniał systematycznie swoje obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70306 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Byłeś więc czemu masz znowu nie być Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70314 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak , bardzo dobra osoba na moderatora w 100% się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70328 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 po co mi nick a może podasz jakiś powód co do podania jestem na tak miał tą posadę ogarniał ją bardzo dobrze nie wiem dlaczego ją straciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70331 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mega nie =) 1. Zero szacunku 2. Piszczący głos 3. Topowe zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 5 Września 2013 #70339 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na Tak, ogarnięty u doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Września 2013 #70344 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Byłbym na tak ale zniechęciłeś mnie swoją postawą na ts . Z kulturą to u Ciebie słabo . Neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70346 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja tez bym byl na Tak ale po tym co sie dzialo na ts jestem Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 5 Września 2013 #70359 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 no skoro triker ma wrocic to jeszcze Cowboy by się przydał znów na 3 grafika : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70453 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Triker byłeś moderatorem miałem pare zastrzeżeń do ciebie lecz dobrze się sprawowałeś z kulturą u ciebie trochę jest nie tak wyzywasz nie których na TS jestem neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70482 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak. Z tego powodu iż ogarniałeś tą funkcje i radziłeś sobie dobrze.Prosiłbym abyś wytłumaczył mi zaistniałą sytuacje przez którą straciłeś wszystkie pozycje gdyż jestem ciekaw co się stało jeśli możesz oczywiście.Jakby co pisz Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70649 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Z tego co wiem to byłeś już moderatorem tutaj i spisywałeś się dobrze więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70865 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Tak ale popraw się z kulturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70899 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Tak! powody: -Pomocny(Widać po postach). -Kultura jest ok,na ts3 jak i na forum(Nie wiem o co chodzi ale Triker lubi się droczyć,a nie kogoś jechać bez podstaw) Tak!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2013 #71319 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi