Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70177 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 1. Imie:Łukasz 2. Kontakt:gg, Fb,pw na 4um, tel., Steam: NoLimitedST/Xeo` 3. Lokalizacja: Tychy (Śląsk) 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: dziennie 1-2h w weekendy duużo. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 2-3h (wyjątkiem są środy). + dostęp przez telefon na lekcjach. 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Zadbać o porządek, kulturę i pilnować "schludności" na 4um. Na Forum jestem bardzo często i mam nadzieję, że pomoge w utrzymaniu na nim ładu na tyle ile dam radę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Mogę zajmować się każdym. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jest.(co do systematyczności to jest mały problem ze środami bo do domu wracam często po 21) 11. Coś o sobie: Jestem adminem na dd2, a także redaktorem naszej gazetki. Moją pasją jest piłka nożną, z którą jestem związany od małego i mam w niej spore osiągnięcia. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Tak zajmowałem takie, podobne, a nawet wyższe, dobrze radzę sobię w obsłudze myBB. 13. Obowiązkowe mikro:Jest. I dla jasności... wiek 16 lat. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Września 2013 #70178 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK! myślę, że ogarnie ;p wymagania spełnia więc jest git ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Września 2013 #70180 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jezeli brakuje modkow mysle ze moze sie wam przydac kolega bardzo pomocny na steam wiele razy do niego pisalem a dwa widze ze dysponuje czasem nie wiem czy wogole zdanie usera sie liczy ale na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70183 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 witam jestem na tak dlaczego ? kolega ogarnia dużo poświęca czasu na forum widać ze sie udziela !! Wielke Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70204 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na tak udziela się na forum aktywny pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70211 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 na nie , na serverowni jest za krótko . i buguje lotto , mam screena :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70213 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 na nie , na serverowni jest za krótko . i buguje lotto , mam screena :3 Sorka, że w swoim podaniu, ale ten człowiek zwyczajnie piszę tego posta na złość, z powodu tego: http://multi-head.pl/showthread.php?tid=13608&pid=82764#pid82764 P.S odkąd mam vipa tj. już około miesiąca nie używam lotta. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za wypowiedź w swoim podaniu, ale takich zachowań nie toleruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70217 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK. Poradzi sobie. Już trochę czasu jest z nami i wie co i jak. Aktywny, miły, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70230 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK. Z pewnością ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70247 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 sorka ale to nie jest na złość , wiedziałem ze nie dostane moderatora bo nie spełniam wymagań , ale poprostu nie zasługujesz na moderatora bo znam cie dość dobrze i wiem ze bugujesz lotto i uprzykrzałeś na poczatku graczom gre : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70249 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na duże TAK w 100% jestem przekonana ze podołasz tej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70326 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem zdecydowanie na tak . -Wiem że sobie poradzi z tym stanowiskiem . -Zawsze pomoże . - Aktywny na forum - Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Września 2013 #70333 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem neutralny , masz już Redaktora i Admina na serwerze i nie jestem pewny czy nie zaniedbasz swoich prac , no i nie przekonałeś mnie zbytnio podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70338 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na nie. Trzecia funkcja? Co za dużo to nie zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70369 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja jestem na Neutral wedlug mnie 3 ranga do za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Września 2013 #70407 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jestam na TAK nie widze przeciwskazan gdyz poznalem go na dd2- bezkonfliktowy, opanowany, praca w zespole (widac po grze z nim w csa:P) ma duże pojęcie w tym temacie cyt. " Tak zajmowałem takie, podobne, a nawet wyższe, dobrze radzę sobię w obsłudze myBB ", na forum tez sie udziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70458 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem Neutral ponieważ nie dawno do nas dołączyłeś i już Moderator ? pobądź z nami trochę a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70461 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na tak, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70495 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak.Pomocny i aktywny na forum czego chcieć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Września 2013 #70529 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na TAK. Aktywny na forum, poradzi sobie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70675 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jestem na Tak Wymagania spełnia Aktynwność Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70967 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 JeStem na Tak . Ogarnięty czarny człowiek . Zawsze radzi pomocną ręką . Nada się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70973 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tez jestem na tak ! Wymagania spelnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71009 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jestem na Tak. Ogarnia i jest spokojny. Nie popada w konflikty. Myślę ze podoła tej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71201 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na tak. Aktywny, pomocny i na pewno da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi