Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69932 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PAC-MAN! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Powod: 'y@ nie jest od SPAMOWANIA widze co piszesz!' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.189.0.214' [AMXBans] ======================================== Brawa dla kolegi PAC-MAN'a, zamiast ogarniać serwer wolał sobie grać i/chyba nabić do NUKE bo dobrze mu szło. Po co więc wchodzić na specta i sprawdzać typa który czitował (na 100%). Moim zdaniem niektórzy nie powinni brać się za adminowanie, albo się ogarnia serwer albo gra. Teraz chyba była ważniejsza gra. W sumie śmieszny powód, bo chyba nie widziałeś co pisałem bo nic z tym nie robiłeś tylko dalej grałeś LOOOOOOOL, pozdro dla takich adminów Świadkowie: kolaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69938 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wstaw jakies dowody, inaczej skarga zostanie prawdopodobnie zamknieta!! Masz konsole jeszcze? Najlepiej rozpisz demko jak jest z hltv ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69943 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jakie dowody? Wyłączyłem CS, i nie chce mi się babrać z hltv - bo i tak nie dostanie żadnej 'kary' albo innego syfu. W sensie spamowałem go bo dalej sobie grał jak gdyby nigdy nic Pisałem na @u pare minut, wiec zacząłem spamować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69958 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 To że nie stosujesz sie do regulaminów to nie moja wina. Powiedziałem że go sprawdzę. A co dostałem od użytkownika wielki " SPAM ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Września 2013 #69963 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jeżeli pokażesz jakiś dowód, to admin zostanie ukarany. Jeżeli okaże się, że pare minut to dla Ciebie 1 runda, to rzecz jasna ukarany nie powinien zostać. A to, że Ci się nie chce bawić w demka może świadczyć o tym, że kłamiesz Skarga bez dowodów zostanie zamknięta i zgłaszający MOŻE zostać ukarany. Tak dla informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69966 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Skarga bez dowodów przez os. składającą. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi