Guest Guest Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PAC-MAN! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Powod: '[email protected] nie jest od SPAMOWANIA widze co piszesz!' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.189.0.214' [AMXBans] ======================================== Brawa dla kolegi PAC-MAN'a, zamiast ogarniać serwer wolał sobie grać i/chyba nabić do NUKE bo dobrze mu szło. Po co więc wchodzić na specta i sprawdzać typa który czitował (na 100%). Moim zdaniem niektórzy nie powinni brać się za adminowanie, albo się ogarnia serwer albo gra. Teraz chyba była ważniejsza gra. W sumie śmieszny powód, bo chyba nie widziałeś co pisałem bo nic z tym nie robiłeś tylko dalej grałeś LOOOOOOOL, pozdro dla takich adminów Świadkowie: kolaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Wstaw jakies dowody, inaczej skarga zostanie prawdopodobnie zamknieta!! Masz konsole jeszcze? Najlepiej rozpisz demko jak jest z hltv ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Jakie dowody? Wyłączyłem CS, i nie chce mi się babrać z hltv - bo i tak nie dostanie żadnej 'kary' albo innego syfu. W sensie spamowałem go bo dalej sobie grał jak gdyby nigdy nic Pisałem na @u pare minut, wiec zacząłem spamować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 To że nie stosujesz sie do regulaminów to nie moja wina. Powiedziałem że go sprawdzę. A co dostałem od użytkownika wielki " SPAM ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounDer Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Jeżeli pokażesz jakiś dowód, to admin zostanie ukarany. Jeżeli okaże się, że pare minut to dla Ciebie 1 runda, to rzecz jasna ukarany nie powinien zostać. A to, że Ci się nie chce bawić w demka może świadczyć o tym, że kłamiesz Skarga bez dowodów zostanie zamknięta i zgłaszający MOŻE zostać ukarany. Tak dla informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Skarga bez dowodów przez os. składającą. //zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...