isrin Napisano 3 Września 2013 #69712 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Siema . Dzisiaj wchodze na kompa włączał steama i nagle widzę że mi się aktualizuje a mam zaznaczone w opcji cs'a żeby nie aktualizowało. Jak już się zaktualizowało to wyskoczył problem Could not load hw.dll. Please try again at a time. czyli Nie można załadować hw.dll. Prosimy spróbować ponownie za jakiś czas ( z tego co kojarzę j.angielski ) I mam teraz problem bo 2h później chce wejść znowu i to samo więc nie wiem co się stało a chciałem pograć na serwie Proszę o pomoc dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2013 #69714 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Reinstall pomoże w zupełności. Miałem to samo, szukałem po internecie, i nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 3 Września 2013 Autor #69719 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No to reinstall , jak go zrobię to będę mieć 10 innych problemów , nie da się jakoś tego naprawić może ktoś inny wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69742 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja wiem zaraz poradniczek zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 3 Września 2013 Autor #69774 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 haPek! , dziękuje za poradnik pomógł mi . Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2013 #69798 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Robi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi