BobSON Napisano 3 Września 2013 #69691 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nick: Boob Wiek: 12 ;( Doświadczenie (w byciu adminem): 3 miechy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem bardzo aktywny na serwerze jak i na ts3 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6 godz. Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69693 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wiec, gracz czesto jest na ts'ie, i na serwerze, również pisze czesto na u@... Steam'a ma, tylko szkoda że nie ten wiek, ale zawsze można sprobować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69696 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jestem na Tak. Mimo wieku gracz ogarnia. Nawet wspomaga serwer sidzi ciągle jak to możliwe. kulturka + TS3 + aktywność +++ Jedynie wiek na - ale co z tego jak administracja i tak go poznała. Mam nadzieję że osiągniesz swój cel. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69698 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Na tak z tego co widzę jesteś ogarnięty bywam czasami na cod mod 800lv i często przebywasz na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 3 Września 2013 #69702 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jestem na nie. Wymaganie - Minimum 16 lat. masz 12 więc jak dla mnie to cię dyskwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 3 Września 2013 #69704 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jestem na neutral, ponieważ nie patrząc ma wiek widzę, że czasem łamiesz regulamin co oznacza, że niezapoznałaes się z regulaminem, a właśnie administrator powinnien być przykładem dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2013 #69710 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi