Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69540 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Data i godzina:okolo 18:40 Nick admina/gracza, który zawinił:Tr!k3r Dowody:nizej Świadkowie:Cristof Uzasadnienie:siedzimy na ts3 a Tr!k3r zaczol sie wyzywac i dostalismy bany na 3 godziny na cs i potem poszedl do Jupika a ten nawet nie zapytal o naszom wersje i dal nam bany na ts [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Tr!k3r [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '193.242.212.26' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Września 2013 #69544 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Więc tak, jechałeś po rodzinie równo, wiedziałeś i słyszałeś, że siedzę cicho ale dalej jechałeś ban został Ci dodany na serwerze z tego powody dlatego, że na ts nie było chwilowo admina lecz gdy poszedłem do Jupika zdjełem wam bany na serwerze a dostaliście na TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69545 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 CO do TS dostaliscie UnBana z powodu takiego że nie jestem pewny czy świadkowie Trikera nie kłamią jeżeli taka sytuacja sie powtórzy to nagrajcie to a nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69546 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No skarga inna troche, ale dowody musza byc, ja jestem swiadkiem i moge potwierdzic werske trikera w 100 %, bo on b yl cicho a oni mu wjechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69547 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 zaczoless sam wyzwac i ty tez jechales po rodzicach a ty mu jeszcze pomagales staszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Września 2013 #69548 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Koleżko prawda to, wyzywaliśmy się dla zwały jechaliśmy sobie, potem skończyłem a ty razem ze swoimi koleżkami dalej mi jechaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 2 Września 2013 #69549 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 StaszeQ jesteś zbyt stronniczy . Triker tak samo obrażał ale ty jako jego kumpel oczywiście tego nie powiesz. Jupiczek napisał co i jak więc skończcie spam i proponuję to zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69550 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 to ty razem ze staszkiem zaczeliscie nas wyzywac tak ze nie rob z siebie teraz ofiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Września 2013 #69551 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 hahahahahah my zaczeliśmy powiadasz? Ciekawe.. ja się przyznałem, że sobie jechaliśmy jednakże z twojej strony wynika, że nic nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69552 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja tez wyzywalem ale ty zaczoles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Września 2013 #69554 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Prawdą jest to ,że kolega go wyzywał... Po upomnieniu Trikera nadal go wyzywał.... Sory Jupik lecz prawda jest po stronie trikera po za tym nie wolno nagrywać rozmów na Ts. Coś jeszcze jedna sprawa czyli oskarżasz mnie o kłamstwo co jest nieprawdą zawsze jestem szczery i nie będę przeklinał...( o powinienem ale tego nie zrobię) Pozdrawiam PS. Oczywiście sobie pociskali to też fakt lecz jeżeli ktoś prosi grzecznie o przestanie 2 osoba powinna go posłuchać... a nie robić tego nadal. Widać ,że ma niską kulturę osobistą wina jest po jednej i drugiej stronie... na tym skończę pisać na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69560 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Na TS i na Serwerze dostaliście UB więc nie widze sensu ciągnąć tego dalej zamykam jeżeli ktoś będzie chciał coś dodać prosze napisać a otworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi