Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Zapraszam do oceny i odsłuchu mojego 1 kawałka http://misteriks.wrzuta.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Krótkie ;/ Ale spoko kawałek, słowa troszkę za cicho przez co musiałem się mocno wsłuchiwać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bit Cie zaglusza w niektorych momentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dobrze nawijasz Ten bit w niektórych momentach cię przysłaniał i nie było nieraz cię słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bo ogolnie moje studio to mikrofon z cs i laptop ale w piwnicy lepiej to napewno wyjdzie ale dziekuje wam za oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 hahahaha siger hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 o stary. kiedy będziesz na tej liście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi