isrin Napisano 1 Września 2013 #69260 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Nick: Pletwa aka. Nurek Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5 lat niedługo skoczy 6 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ , widzę nieraz cheatów na serwie i jak piszę na u@ admini nie wiem ale może tego nie zauważają , ja jestem cierpliwy spostrzegawczy czytam cały czas szept ludzi i na 100% będę widzieć że ktoś pisze na u@ , w dodatku obowiązki admina stawiam wyżej niż grę na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Połowę mojego wolnego czasu , Nolifem nie jestem i koledzy też są dla mnie ważni. Kontakt: GG 12298411 , Steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69266 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na tak. -Miły, pomocny oraz ogarnięty -Aktywny na forum serwerze i ts3 -Stara się rozwiązywać problemy graczy -Widać że zna dobrze regulain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69662 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jestem na Nie. Nie znam cie i nie widywam na serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Września 2013 #69711 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 4 h na serwerze.... ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi