Go艣膰 Guest Napisano 1 Wrze艣nia 2013 #69238 Udost臋pnij Napisano 1 Wrze艣nia 2013 Imi臋:艁ukasz 聽 Wiek:16 聽 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam NoLimitedST/Xeo` gg: podam w razie potrzeby. 聽 Sta偶 na forum:od 9.08.2013r. 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Hmm... kiedy艣 prowadzi艂em wywiady z gazetce szkolnej (hehe) 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl:Sprawuje funkcj臋 Admina DD2 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, ale nie problem zawsze co艣 sprawdzi膰 w s艂owniczku w razie w膮tpliwo艣ci. 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Oj i tutaj nie mog臋 okre艣li膰 dok艂adnie, ale z pewno艣ci膮 tego czasu w godzinach popo艂udniowych (po 17) w tygodniu troszk臋 b臋dzie, w weekendy oczywi艣cie du偶o, du偶o wi臋cej. 聽 List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany prac膮 w naszej serwerowej redakcji poniewa偶 bardzo lubi臋 przeprowadza膰 wywiady z lud藕mi, pragn臋 tak偶e aby w naszej redakcji panowa艂 艂ad i porz膮dek. My艣l臋, 偶e jestem odpowiedni膮 osob膮 na to stanowisko. Potrafi臋 s艂ucha膰 a uwa偶am, 偶e w byciu redaktorem jest to bardzo wa偶na cecha. 聽 Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]: 聽 Wywiad z Raaku. 聽 聽 聽 Siemka Raaku mia艂by艣 teraz czas na kr贸tki wywiad? 聽 聽 聽 Mia艂bym, owszem. 聽 聽 聽 Dobrze, wi臋c nasz wywiad rozpocznijmy od pytania, kt贸re z pewno艣ci膮 ciekawi wielu z nas, w jaki spos贸b postawi艂e艣 swoje pierwsze kroki na naszej serwerowni? 聽 聽 聽 聽 Ot贸偶 moja przygoda z Multi-Head.pl, zacz臋艂膮 si臋 odk膮d zacz膮艂em gra膰 mixy z tymi ot贸偶 wspania艂ymi lud藕mi, kt贸rzy ju偶 tutaj funkcjonowali. Mam na my艣li Sikore,Haczus'ia, Consecuente (itd). G艂贸wnie, p贸藕niej spodoba艂o mi si臋 podej艣cie Head Administracji do graczy, tak to te偶 zostalem. 聽 聽 聽 聽 Rozumiem, a mog艂by艣 powiedzie膰 co艣 wi臋cej o tym co Ci si臋 podoba w tym jak to powiedzia艂e艣 cytuj臋 "podej艣ciu Head Administracji do graczy" ? 聽 聽 聽 聽 聽 Oczywi艣cie, nic tutaj do ukrycia. Maj膮 czas, by swobodnie porozmawia膰 z graczami, za艂atwi膰 ka偶dy problem, czy nawet pogra膰 na serwerze. Zwykle jest to tak, 偶e jeste艣 "zwyk艂y" to nie warty. 聽 聽 聽 聽 Dobrze, sam te偶 z przyjemno艣ci膮 ogl膮dam ten mi艂y widok gdy wy偶sze organy adminsitrcji uto偶samiaj膮 si臋 z graczami. Przejdzmy do nast臋pnego pytania. Jaki jest tw贸j ulubiony rodzaj rozgrywki counter-strike? 聽 聽 聽 Oczywi艣cie, jak to stary wyjadacz counter-strike przepadam za klasycznym trybem rozgrywki. Mam na my艣li rozgrywk臋 typu TeamPlay, de_dust2, FFA na mapach esl'owych. Lubi臋 r贸wnie偶 poskaka膰 na HNS/EasyBlock ale to dla p贸藕niejszego wykorzystania w tzw. "movemeencie" podczas gry na esl mapach 聽 聽 聽 聽 Okej, to teraz bardzo bym chcia艂 aby艣 opowiedzia艂 mi o swoim pomy艣l臋 na prowadzenie Readkcji multi-head.pl. Chodzi mi o to co Ci臋 do tego sk艂oni艂o, czy to by艂 tylko tw贸j pomys艂, czy mo偶e kto艣 inny Ci w tym pom贸g艂? I jak膮 wi膮偶esz przysz艂o艣膰 z t膮 redakcj膮? 聽 聽 聽 Na pomys艂, wpad艂em sam. Ot贸偶 pe艂ni艂em swego czasu funkcj臋 'Skryby' (Redaktora) na jednym z for gry Metin2 przez okres dw贸ch lat. Jako i偶 jestem osob膮 kreatywn膮, wymy艣lam wiele rzeczy kt贸re s膮 nikiedy wprowadzone. Odno艣nie przysz艂o艣ci, mam zamiar kr臋ci膰 w serwisie YouTube odcinki, tzw. fotorelacje z sieci ale wiecej nie zdradz臋. 聽 聽 聽 聽 Dobrze bardzo dzi臋kuje za udzielenie mi wywiadu. Mi艂ego dnia 聽 聽 聽 R贸wnie偶 dzi臋kuj臋, pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Wrze艣nia 2013 #69241 Udost臋pnij Napisano 1 Wrze艣nia 2013 Mog艂e艣 bardziej urozmaici膰 ten wywiad. 聽 My艣l臋, 偶e redakcji przyda si臋 taka osoba jak Ty =) 聽 Jestem na tak, powodzenia. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Wrze艣nia 2013 #69279 Udost臋pnij Napisano 1 Wrze艣nia 2013 Zdecydowanie na Tak . Jest aktywny pomocny i wiem 偶e sobie poradzi . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Wrze艣nia 2013 #69304 Udost臋pnij Napisano 1 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK 聽 - poradzi sobie 聽 - du偶o czasu sp臋dza na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69348 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK Musisz si臋 tylko jeszcze troszk臋 nauczy膰 Praktyka czyni mistrza wi臋c mo偶na Ci da膰 szans臋 Dlaczego m贸wi臋, 偶e powiniene艣 si臋 jeszcze poduczy膰 ? - bo brakuje mi du偶o rzeczy w tym wywiadzie. Za ma艂o si臋 z dowiedzia艂em o Raaku. Chcia艂bym pozna膰 wi臋cej szczeg贸艂贸w itp. Zada艂e艣 za ma艂o pyta艅, ale jest to tylko przyk艂adowy wywiad wi臋c mam nadziej臋, 偶e nast臋pnym razem b臋dzie ju偶 tylko lepiej Powodzenia Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69462 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 Wymagania spe艂nia wi臋c mo偶na da膰 mu szanse. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69505 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 Wymagania spelnia mozna dac mu tak ;] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69523 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 Jestem na Tak. 聽 Du偶o czasu sp臋dzasz na forum oraz jeste艣 Aktywny . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69524 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 Jestem na TAK 聽 聽 聽 -du偶o czasu sp臋dzasz na forum. 聽 聽 聽 -dasz rade z t膮 posad膮. 聽 聽 聽 -da膰 mu szans臋 mo偶na. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Wrze艣nia 2013 #69581 Udost臋pnij Napisano 2 Wrze艣nia 2013 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z Redaktorem Naczelnym w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi