Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69238 Napisano 1 Września 2013 Imię:Łukasz Wiek:16 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam NoLimitedST/Xeo` gg: podam w razie potrzeby. Staż na forum:od 9.08.2013r. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Hmm... kiedyś prowadziłem wywiady z gazetce szkolnej (hehe) Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Sprawuje funkcję Admina DD2 Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, ale nie problem zawsze coś sprawdzić w słowniczku w razie wątpliwości. Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Oj i tutaj nie mogę określić dokładnie, ale z pewnością tego czasu w godzinach popołudniowych (po 17) w tygodniu troszkę będzie, w weekendy oczywiście dużo, dużo więcej. List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany pracą w naszej serwerowej redakcji ponieważ bardzo lubię przeprowadzać wywiady z ludźmi, pragnę także aby w naszej redakcji panował ład i porządek. Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Potrafię słuchać a uważam, że w byciu redaktorem jest to bardzo ważna cecha. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: Wywiad z Raaku. Siemka Raaku miałbyś teraz czas na krótki wywiad? Miałbym, owszem. Dobrze, więc nasz wywiad rozpocznijmy od pytania, które z pewnością ciekawi wielu z nas, w jaki sposób postawiłeś swoje pierwsze kroki na naszej serwerowni? Otóż moja przygoda z Multi-Head.pl, zaczęłą się odkąd zacząłem grać mixy z tymi otóż wspaniałymi ludźmi, którzy już tutaj funkcjonowali. Mam na myśli Sikore,Haczus'ia, Consecuente (itd). Głównie, później spodobało mi się podejście Head Administracji do graczy, tak to też zostalem. Rozumiem, a mogłbyś powiedzieć coś więcej o tym co Ci się podoba w tym jak to powiedziałeś cytuję "podejściu Head Administracji do graczy" ? Oczywiście, nic tutaj do ukrycia. Mają czas, by swobodnie porozmawiać z graczami, załatwić każdy problem, czy nawet pograć na serwerze. Zwykle jest to tak, że jesteś "zwykły" to nie warty. Dobrze, sam też z przyjemnością oglądam ten miły widok gdy wyższe organy adminsitrcji utożsamiają się z graczami. Przejdzmy do następnego pytania. Jaki jest twój ulubiony rodzaj rozgrywki counter-strike? Oczywiście, jak to stary wyjadacz counter-strike przepadam za klasycznym trybem rozgrywki. Mam na myśli rozgrywkę typu TeamPlay, de_dust2, FFA na mapach esl'owych. Lubię również poskakać na HNS/EasyBlock ale to dla późniejszego wykorzystania w tzw. "movemeencie" podczas gry na esl mapach Okej, to teraz bardzo bym chciał abyś opowiedział mi o swoim pomyślę na prowadzenie Readkcji multi-head.pl. Chodzi mi o to co Cię do tego skłoniło, czy to był tylko twój pomysł, czy może ktoś inny Ci w tym pomógł? I jaką wiążesz przyszłość z tą redakcją? Na pomysł, wpadłem sam. Otóż pełniłem swego czasu funkcję 'Skryby' (Redaktora) na jednym z for gry Metin2 przez okres dwóch lat. Jako iż jestem osobą kreatywną, wymyślam wiele rzeczy które są nikiedy wprowadzone. Odnośnie przyszłości, mam zamiar kręcić w serwisie YouTube odcinki, tzw. fotorelacje z sieci ale wiecej nie zdradzę. Dobrze bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu. Miłego dnia Również dziękuję, pozdrawiam.
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69241 Napisano 1 Września 2013 Mogłeś bardziej urozmaicić ten wywiad. Myślę, że redakcji przyda się taka osoba jak Ty =) Jestem na tak, powodzenia.
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69279 Napisano 1 Września 2013 Zdecydowanie na Tak . Jest aktywny pomocny i wiem że sobie poradzi .
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69304 Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK - poradzi sobie - dużo czasu spędza na forum
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69348 Napisano 2 Września 2013 Jestem na TAK Musisz się tylko jeszcze troszkę nauczyć Praktyka czyni mistrza więc można Ci dać szansę Dlaczego mówię, że powinieneś się jeszcze poduczyć ? - bo brakuje mi dużo rzeczy w tym wywiadzie. Za mało się z dowiedziałem o Raaku. Chciałbym poznać więcej szczegółów itp. Zadałeś za mało pytań, ale jest to tylko przykładowy wywiad więc mam nadzieję, że następnym razem będzie już tylko lepiej Powodzenia
Trik3r Napisano 2 Września 2013 #69462 Napisano 2 Września 2013 Wymagania spełnia więc można dać mu szanse.
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69505 Napisano 2 Września 2013 Wymagania spelnia mozna dac mu tak ;]
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69523 Napisano 2 Września 2013 Jestem na Tak. Dużo czasu spędzasz na forum oraz jesteś Aktywny .
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69524 Napisano 2 Września 2013 Jestem na TAK -dużo czasu spędzasz na forum. -dasz rade z tą posadą. -dać mu szansę można.
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69581 Napisano 2 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Redaktorem Naczelnym w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
2 Wrz
6
1 Wrz
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 1 post
Popularne Dni
2 Wrz 2013