Skocz do zawarto艣ci

Podanie Neymar Jr.

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋:艁ukasz

Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam NoLimitedST/Xeo` gg: podam w razie potrzeby.

Sta偶 na forum:od 9.08.2013r.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Hmm... kiedy艣 prowadzi艂em wywiady z gazetce szkolnej (hehe)

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl:Sprawuje funkcj臋 Admina DD2

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, ale nie problem zawsze co艣 sprawdzi膰 w s艂owniczku w razie w膮tpliwo艣ci.

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Oj i tutaj nie mog臋 okre艣li膰 dok艂adnie, ale z pewno艣ci膮 tego czasu w godzinach popo艂udniowych (po 17) w tygodniu troszk臋 b臋dzie, w weekendy oczywi艣cie du偶o, du偶o wi臋cej.

List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany prac膮 w naszej serwerowej redakcji poniewa偶 bardzo lubi臋 przeprowadza膰 wywiady z lud藕mi, pragn臋 tak偶e aby w naszej redakcji panowa艂 艂ad i porz膮dek. My艣l臋, 偶e jestem odpowiedni膮 osob膮 na to stanowisko. Potrafi臋 s艂ucha膰 a uwa偶am, 偶e w byciu redaktorem jest to bardzo wa偶na cecha.

Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:

Wywiad z Raaku.

Siemka Raaku mia艂by艣 teraz czas na kr贸tki wywiad?

Mia艂bym, owszem.

Dobrze, wi臋c nasz wywiad rozpocznijmy od pytania, kt贸re z pewno艣ci膮 ciekawi wielu z nas, w jaki spos贸b postawi艂e艣 swoje pierwsze kroki na naszej serwerowni?

Ot贸偶 moja przygoda z Multi-Head.pl, zacz臋艂膮 si臋 odk膮d zacz膮艂em gra膰 mixy z tymi ot贸偶 wspania艂ymi lud藕mi, kt贸rzy ju偶 tutaj funkcjonowali. Mam na my艣li Sikore,Haczus'ia, Consecuente (itd). G艂贸wnie, p贸藕niej spodoba艂o mi si臋 podej艣cie Head Administracji do graczy, tak to te偶 zostalem.

Rozumiem, a mog艂by艣 powiedzie膰 co艣 wi臋cej o tym co Ci si臋 podoba w tym jak to powiedzia艂e艣 cytuj臋 "podej艣ciu Head Administracji do graczy" ?

Oczywi艣cie, nic tutaj do ukrycia. Maj膮 czas, by swobodnie porozmawia膰 z graczami, za艂atwi膰 ka偶dy problem, czy nawet pogra膰 na serwerze. Zwykle jest to tak, 偶e jeste艣 "zwyk艂y" to nie warty.

Dobrze, sam te偶 z przyjemno艣ci膮 ogl膮dam ten mi艂y widok gdy wy偶sze organy adminsitrcji uto偶samiaj膮 si臋 z graczami. Przejdzmy do nast臋pnego pytania. Jaki jest tw贸j ulubiony rodzaj rozgrywki counter-strike?

Oczywi艣cie, jak to stary wyjadacz counter-strike przepadam za klasycznym trybem rozgrywki. Mam na my艣li rozgrywk臋 typu TeamPlay, de_dust2, FFA na mapach esl'owych. Lubi臋 r贸wnie偶 poskaka膰 na HNS/EasyBlock ale to dla p贸藕niejszego wykorzystania w tzw. "movemeencie" podczas gry na esl mapach

Okej, to teraz bardzo bym chcia艂 aby艣 opowiedzia艂 mi o swoim pomy艣l臋 na prowadzenie Readkcji multi-head.pl. Chodzi mi o to co Ci臋 do tego sk艂oni艂o, czy to by艂 tylko tw贸j pomys艂, czy mo偶e kto艣 inny Ci w tym pom贸g艂? I jak膮 wi膮偶esz przysz艂o艣膰 z t膮 redakcj膮?

Na pomys艂, wpad艂em sam. Ot贸偶 pe艂ni艂em swego czasu funkcj臋 'Skryby' (Redaktora) na jednym z for gry Metin2 przez okres dw贸ch lat. Jako i偶 jestem osob膮 kreatywn膮, wymy艣lam wiele rzeczy kt贸re s膮 nikiedy wprowadzone. Odno艣nie przysz艂o艣ci, mam zamiar kr臋ci膰 w serwisie YouTube odcinki, tzw. fotorelacje z sieci ale wiecej nie zdradz臋.

Dobrze bardzo dzi臋kuje za udzielenie mi wywiadu. Mi艂ego dnia

R贸wnie偶 dzi臋kuj臋, pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem na TAK :) Musisz si臋 tylko jeszcze troszk臋 nauczy膰 ;) Praktyka czyni mistrza wi臋c mo偶na Ci da膰 szans臋 ;) Dlaczego m贸wi臋, 偶e powiniene艣 si臋 jeszcze poduczy膰 ? - bo brakuje mi du偶o rzeczy w tym wywiadzie. Za ma艂o si臋 z dowiedzia艂em o Raaku. Chcia艂bym pozna膰 wi臋cej szczeg贸艂贸w itp. ;) Zada艂e艣 za ma艂o pyta艅, ale jest to tylko przyk艂adowy wywiad wi臋c mam nadziej臋, 偶e nast臋pnym razem b臋dzie ju偶 tylko lepiej :D Powodzenia ;)

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z Redaktorem Naczelnym w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...