Skocz do zawartości

Podanie Neymar Jr.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Łukasz

Kontakt[steam/Gadu-Gadu]:Steam NoLimitedST/Xeo` gg: podam w razie potrzeby.

Staż na forum:od 9.08.2013r.

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Hmm... kiedyś prowadziłem wywiady z gazetce szkolnej (hehe)

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Sprawuje funkcję Admina DD2

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:8, ale nie problem zawsze coś sprawdzić w słowniczku w razie wątpliwości.

Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Oj i tutaj nie mogę określić dokładnie, ale z pewnością tego czasu w godzinach popołudniowych (po 17) w tygodniu troszkę będzie, w weekendy oczywiście dużo, dużo więcej.

List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany pracą w naszej serwerowej redakcji ponieważ bardzo lubię przeprowadzać wywiady z ludźmi, pragnę także aby w naszej redakcji panował ład i porządek. Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Potrafię słuchać a uważam, że w byciu redaktorem jest to bardzo ważna cecha.

Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]:

Wywiad z Raaku.

Siemka Raaku miałbyś teraz czas na krótki wywiad?

Miałbym, owszem.

Dobrze, więc nasz wywiad rozpocznijmy od pytania, które z pewnością ciekawi wielu z nas, w jaki sposób postawiłeś swoje pierwsze kroki na naszej serwerowni?

Otóż moja przygoda z Multi-Head.pl, zaczęłą się odkąd zacząłem grać mixy z tymi otóż wspaniałymi ludźmi, którzy już tutaj funkcjonowali. Mam na myśli Sikore,Haczus'ia, Consecuente (itd). Głównie, później spodobało mi się podejście Head Administracji do graczy, tak to też zostalem.

Rozumiem, a mogłbyś powiedzieć coś więcej o tym co Ci się podoba w tym jak to powiedziałeś cytuję "podejściu Head Administracji do graczy" ?

Oczywiście, nic tutaj do ukrycia. Mają czas, by swobodnie porozmawiać z graczami, załatwić każdy problem, czy nawet pograć na serwerze. Zwykle jest to tak, że jesteś "zwykły" to nie warty.

Dobrze, sam też z przyjemnością oglądam ten miły widok gdy wyższe organy adminsitrcji utożsamiają się z graczami. Przejdzmy do następnego pytania. Jaki jest twój ulubiony rodzaj rozgrywki counter-strike?

Oczywiście, jak to stary wyjadacz counter-strike przepadam za klasycznym trybem rozgrywki. Mam na myśli rozgrywkę typu TeamPlay, de_dust2, FFA na mapach esl'owych. Lubię również poskakać na HNS/EasyBlock ale to dla późniejszego wykorzystania w tzw. "movemeencie" podczas gry na esl mapach

Okej, to teraz bardzo bym chciał abyś opowiedział mi o swoim pomyślę na prowadzenie Readkcji multi-head.pl. Chodzi mi o to co Cię do tego skłoniło, czy to był tylko twój pomysł, czy może ktoś inny Ci w tym pomógł? I jaką wiążesz przyszłość z tą redakcją?

Na pomysł, wpadłem sam. Otóż pełniłem swego czasu funkcję 'Skryby' (Redaktora) na jednym z for gry Metin2 przez okres dwóch lat. Jako iż jestem osobą kreatywną, wymyślam wiele rzeczy które są nikiedy wprowadzone. Odnośnie przyszłości, mam zamiar kręcić w serwisie YouTube odcinki, tzw. fotorelacje z sieci ale wiecej nie zdradzę.

Dobrze bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu. Miłego dnia

Również dziękuję, pozdrawiam.

Jestem na TAK :) Musisz się tylko jeszcze troszkę nauczyć ;) Praktyka czyni mistrza więc można Ci dać szansę ;) Dlaczego mówię, że powinieneś się jeszcze poduczyć ? - bo brakuje mi dużo rzeczy w tym wywiadzie. Za mało się z dowiedziałem o Raaku. Chciałbym poznać więcej szczegółów itp. ;) Zadałeś za mało pytań, ale jest to tylko przykładowy wywiad więc mam nadzieję, że następnym razem będzie już tylko lepiej :D Powodzenia ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Redaktorem Naczelnym w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...