Kenpachi Zaraki Napisano 31 Sierpnia 2013 #69020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nick: Kenpachi Zaraki , kiedyś Sparhawk aka Banita Wiek: Rocznikowo 16 tyle że ur. dopiero w październiku ale to raczej dużego znaczenia nie ma, te półtorej miesiąca. Doświadczenie (w byciu adminem): Dość duże , byłem już kilkanaście razy adminem na kilku różnych modach ale m.in. na codzie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Na steam od niedawana ale na ns tak z trzy lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem dość często na serwie , są sytuacje gdy nie ma admina a na serwie panuje jednym słowem burdel.(np . dzisiaj) . Chciałbym zapobiec takim sytuacjom oraz pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przez wakacje było to nawet do 8 h z przerwami ale jak rok szkolny się zacznie to będzie to pewnie około 2-4h dziennie Kontakt: steam: Kenpachi Zaraki, gg: 7676424, na ts jestem dość często na swoim kanale ( 37), oraz oczywiście pw na forum . @EDIT. Piszecie że aktywność na ts mała czy tam zerowa . Problem w tym że na ts siedzę cały czas - Wchodzenia raz dziennie na forum,-wchodzę - Posiadanie mikrofonu,-Posiadam - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Oczywiście - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-Nie mnie to oceniać - Minimum 30h przegrane na serwerze,-spełnione tyle że na dwóch nickach : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Kenpachi+Zaraki&Search=Search jest myślę 20h tyle że możliwe że jeszcze nie zaktualizowało oraz http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Sparhawk&Search=Search -stary nick , można zobaczyć w zmianach nicku na forum że jest mój . - Obowiązkowo aktywne konto steam,-Posiadam - Minimum 16 lat.-Tak jak pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69030 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Twoja aktywność na forum i w grze jest widzialna. jestem na neutral. bd na tak jak pogadamy i przekonasz mnie do tego co napisałeś w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #69033 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 @ EDIT. Zmieniam zdanie. Poprawiłeś się . TS nie gryzie ) Jestem na TAK. Jesteś dorosły co udowodniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69104 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Pozytywny chłopak. Miło się z nim gra/rozmawia. Jestem na Tak, powodzenia =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69107 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 NA TAK widze cie na serwie oraz na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69152 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na tak pewno ogarnie czytajac jego podanie przekonało mnie. Tak wgl co ma ts/forum do podan w wzorze nie ma ze musi mieć np 50 postów zeby złożyć podanie czy 10h na tsie wiec prosze nie piszcie ze mala aktywność na forum lub ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69220 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja jestem neutral, niby spelniasz wymagania, ale nie jestem przekonany, wbij na ts to moze zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69228 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Daj sie poznacc a bd na tak naracie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69243 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Wymagania spełniasz. Admin się przyda na Tak. A forum i tak można nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69244 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No ja jestem na neutral wymagania niby spelnione ale u cb z kultura u ciebie z grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Września 2013 #69249 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Również jestem Neutralny. Zerowa aktywność na TS3, wejdz na TS3 pogadaj z nami, daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69272 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK! PS:ts3,forum idzie nadrobić, masz moje tak kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69312 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK - widzę że na pewno ogarnie - czas gry na serwerze - aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69320 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestm na Tak ogarniety spelnia wymagania mysle ze mozna mu dac admina Sory za bledy ale nie moge pisac polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69350 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jestem na TAK Spełniasz wymagania, ale daj nam się też lepiej poznać ! TS NIE JEST WYMOGIEM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69382 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jestem na Nie . Ani razu nie widziałem cb na serwerze + Nie znam Cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69519 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja jestem na NEUTRAL na tym nicku jestes nowym graczem Daj sie poznac TS3 i Forum oraz na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69593 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja jestem na tak. Spoko gracz, ogarnia oraz spełnia jakieś tam warunki. A Trikera na TS'ie nie warto poznawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 3 Września 2013 #69776 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Na serwerze cię widuję, problemów nie kojarze. Nie znam cię zbyt dobrze, ale mam nadzieje, że Cię poznam. Myślę, że czytając powyższe wypowiedzi mogę być na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69896 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jestem na tak: -spełnia wymagania -widać go często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Września 2013 #69901 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Moje zdanie jest następujące: - Warunki niby spełnione - Steam jest - Aktywność na serwerze też jest - Forum mało postów - ts3 widzę że jesteś lecz nie dajesz się poznać Więc skutek jest neutralny z przewagą na nie... Daj się poznać to możliwe ,że zmienię zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69917 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Na tak często przebywasz na serwie można dać ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Września 2013 #69922 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mona dac szanse na Tak:). + Czas jest + Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 #70113 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jestem na TAK -steam -czas -aktywny na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Września 2013 #70114 Administrator Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi