Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2016 #422707 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Siemka! W związku z tym,iż niektórzy gracze nachalnie próbują przejąć perk innego gracza(sam padłem ofiarą tego parę razy),to zrodził mi się pewien pomysł w głowie. A mianowicie chodziło by mi to zmianę przycisku zaakceptowania wymiany perku. Nie mam pojęcia czy da rade to wykonać,ale trzeba próbować nowych rzeczy,żeby serwer stał się lepszy. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 14 Kwietnia 2016 #422712 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jak dałoby radę zmienić przyciski zaakceptowania to również jestem na tak, sam wiele razy padłem ofiarą tego, że ktoś ukradł mi perk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 14 Kwietnia 2016 #422713 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jestem za Można by zmienić np. Wymień na 8 a Nie wymieniaj na 9... Oczywiście jest to Alternatywa Albo dać możliwość Banowania takich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 14 Kwietnia 2016 #422720 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jestem na tak na przycisk ,,x" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 14 Kwietnia 2016 #422721 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Również jestem za Jeżeli ustawienie czegoś takiego jest możliwe to jak najbardziej, ponieważ gdy ktoś ma jeden z najlepszych perków i ktoś inny mu go "ukradnie" to aż odechciewa się grać i prowadzi to do konfliktów między graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 14 Kwietnia 2016 #422732 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Tak ! Raz nie zrozumie, że nie to spamuje i próbuje kraść a potem to nie on ... Też tego doświadczyłem więc naturalnie, że jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 14 Kwietnia 2016 #422740 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Również jestem za, sam byłem przykładem dzisiaj człowieka, któremu truło się dupę za przeproszeniem o wymianę perkiem, całą waloną mapę.. -.- I pominę to, jakbym odpalił maszynę jeśli bym przez przypadek kliknął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Kwietnia 2016 #422764 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Zobaczę co da się zrobić, poinformuje Was dodając notatkę do tego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Kwietnia 2016 #422806 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi