Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68544 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 calkiem niedawno dostalem bana teoretycznie za czitowanie niestety admin ktory dal mi tego bana nie zrobil screenow dlatego prosze o unbana z uwagi na to ze nie mam jak udowodnic swojej niewinnosci. Dolaczam kopie z consoli [RoundSound] Teraz gramy: Gromee feat. Andreas Moe - Gravity PTB: Round ended, checking teams. "amx_nextmap" changed to "[glosowanie w toku]" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.9.61.25' [AMXBans] =============================================== *** Baldur killed QooBooS with a headshot from ak47 *** PTB: Switching mefistos with SyNeK ;P [Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68548 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ziomal z osiedla napierdalamy od zawsze w cs-a nie ma takiej opcji żeby grał na czitach... Admin który go zbanował pewnie kierował się tym że na NS grał.. Tak to jest jak admina dostaje się za kasę, a nie za umiejętności... Pozdrawiam Slimok / -- Pisanie w Unban team + Wulgaryzmy +20% / Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68564 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Po pierwsze, jesteś jak widzę zwykłym tępakiem, twierdząc że admin jest niedoświadczony. Na Multi-Head za admina się nie płaci, tym bardziej, nie można tej funkcji w żaden sposób zakupić. Następnym razem, jak masz napisać taką pierdołe, zastanów się kilka razy, lub ugryź się w łapy. Najlepiej zrób tak: Wyłącz komputer, idź się pobaw klockami, kąpiel paciorek i spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68566 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ojj odezwał się dorosły.. hahah Ciekawi mnie ile masz lat bo przez neta to każdy kozaka umie grać, a te swoje teksty to sobie daruj jak nie wiesz o co chodzi to lepiej milcz. Jedynie pokazujesz swój debilizm w taki sposób nie wiedząc o co chodzi, a wypowiadając się na takie tematy jedynie po to aby sobie posty nabić... Dobrze kochaniutki ? :* Buziaczka masz w czółko od wujka. Admini wielce doświadczeni śmieszne przeciętna wieku ok 16-18 lat ... Nie mówię o wszystkich bo są naprawdę dobrzy admini na FFA z którymi dobrze się współpracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68570 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ojj odezwał się dorosły.. hahah Ciekawi mnie ile masz lat bo przez neta to każdy kozaka umie grać, a te swoje teksty to sobie daruj jak nie wiesz o co chodzi to lepiej milcz. Jedynie pokazujesz swój debilizm w taki sposób nie wiedząc o co chodzi, a wypowiadając się na takie tematy jedynie po to aby sobie posty nabić... Dobrze kochaniutki ? :* Buziaczka masz w czółko od wujka. Admini wielce doświadczeni śmieszne przeciętna wieku ok 16-18 lat ... Nie mówię o wszystkich bo są naprawdę dobrzy admini na FFA z którymi dobrze się współpracuję Nie spamuj i nie wdawaj się w kłótnie bo to nic nie pomaga. Powiedziałeś swoje zdania na obronę kolegi i to powinno tutaj wystarczyć. Opanuj troszkę wulgaryzmy Dodatkowo średnia wieku jest 16-18 lat ponieważ najczęściej osoby w tym wieku grają w cs-a. Czekaj na admina, będzie na forum to wstawi demko i rozpisze lub da ub twojemu koledze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68777 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ojj odezwał się dorosły.. hahah Ciekawi mnie ile masz lat bo przez neta to każdy kozaka umie grać, a te swoje teksty to sobie daruj jak nie wiesz o co chodzi to lepiej milcz. Jedynie pokazujesz swój debilizm w taki sposób nie wiedząc o co chodzi, a wypowiadając się na takie tematy jedynie po to aby sobie posty nabić... Dobrze kochaniutki ? :* Buziaczka masz w czółko od wujka. Admini wielce doświadczeni śmieszne przeciętna wieku ok 16-18 lat ... Nie mówię o wszystkich bo są naprawdę dobrzy admini na FFA z którymi dobrze się współpracuję Nie życzę sobie, abyś pisał do mnie teksty typu "kochaniutki" oraz emotów typu ":*", bo nie taplaliśmy się na jednym gównie. Twierdzisz że nabijam posty? Hahaha, teraz to dowaliłeś. Co ty chcesz sobą zaprezentować? Błazenna obrona kolegi. Dostał bana, więc poczekajmy na wypowiedź i demko admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 1 Września 2013 #69235 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Grabarz Gruby i Slimak Tomek, robicie offtop i odbiegacie od tematu.. Powinniście dostać po 10%. Rysiek036, Na jakim serwerze dostałeś bana, o której godzinie i przez którego admina. Prosiłbym żeby te informacje były w miarę dokładne, pobierzemy demko i sprawdzimy czy zostałeś nieuczciwie zbanowany. Proszę, żeby ludzie nie zainteresowani tematem nie pisali tutaj. Rysiek - czekam na informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69399 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 niestety nie pamietam nicku admina ktory dal mi bana jedyne co to godzina mniej wiecej przedzial czasowy 22:40 do max 22:50 mapa to de_nuke byl to ten sam dzien w ktorym dodalem posta czyli 29.08.2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69431 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Mam małe pytanko. Możesz wejść na serwer??? Ponieważ bany w amxbans są od 31 sierpnia i nwm właśnie jak tą sytuację rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 #69439 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ponieważ była amnestia temat stał się przedstawiony, więc //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi