Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Napisano

Tak, roundsound kwalifikuje się w końcu do zmiany, ale jeśli mamy coś robić to trzeba z głową. wygienty? twoja paczka jest trochę słaba, już nie mówie o tym jaka muzyka bo sam lubie takie pompeczki, ale chodzi mi głównie że niektóre nutki mają po 20 sekund, albo jakość 320kbps, co leci w wagę. Paczka 9 nutek nie powinna ważyć 5mb. Jeśli administracja się zgodzi to w wolnym czasie mogę zrobić rs, już kiedyś robiłem to na innym serwerze.

Napisano

Oczywiście nie ma przeciwwskazań żebyś zrobił swoją paczkę. Każda pomoc jest ważna i potrzebna. Czekamy na Twoją propozycję.

Napisano

Chwała Ci za inicjatywę i masz lajka za to, natomiast nie skłaniałbym się ku jednemu czy dwóm gatunkom muzyki w roundsoundach. Na mnie osobiście dubstep działa jak płachta na byka, jest to oczywiście moja własna, subiektywna opinia, mam jednak wrażenie, że takich osób będzie więcej i zamiast grzebać i głowić się jak wyłączyć rs, łatwiej będzie graczowi otworzyć konsolę i wpisać "disconnect". Jeszcze raz podkreślam, jest to tylko i wyłącznie moja opinia - ja poszedłbym w wielogatunkowość.

Pozdrawiam i dzięki za samą inicjatywę :)

Napisano

No fajnie by było usłyszeć opinie innych, przynajmniej osób zajmujących się serwerem ffa, czyli adminów. Ja spędziłem prawie 3h żeby wyszukać i obrobić nutki, więc może poświęćcie te 5 minut na pobranie paczki, wysłuchanie i komentarz.

Napisano

Właśnie dlatego SLODZIAK nie dodawałem zbyt wiele dubstepu, rapu, disco polo, pomp itp. Wybierałem takie kawałki, które mam nadzieję każdemu się spodobają.

Napisano

Zróbcie jedną paczkę i dajcie mi link a wrzucę Wasze rs`y. Dobrze by było gdyby była też lista wykonawców i tytułów.

Napisano

Zbierzcie jedną pełną paczkę i podajcie mi link do pobrania. Jeśli będę online rs`y wrzucę w ciągu godziny. Tylko zróbcie tą paczkę wspólnie, żeby później nie było szlochów, że coś się nie podoba.

Napisano

Zbierzcie jedną pełną paczkę i podajcie mi link do pobrania. Jeśli będę online rs`y wrzucę w ciągu godziny. Tylko zróbcie tą paczkę wspólnie, żeby później nie było szlochów, że coś się nie podoba.

A więc jak mamy zrobić jedną wspólna paczkę proponuję zrobić zebranie tych osób co dały tutaj linki do paczek ( rsn. , xCe , ?!! , wygienty?) Piszcie na pw ugadamy się ;)

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...