Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67876 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 "Dawno nie grałem na onlydedust2 i chciałem wejśc pograc a tu piszę że jestem zbanowany nick : JAJCO HAHA : D Ja gram na nick LISEKK CT-wtedy grałem, teraz mam LISEKK CT /*Hunter kills Ip: 80.50.134.230 Co jest grane? ;o Chyba nie ta osoba.." Odnoszę się do starego tematu, ponieważ raz serwer na only nie funkcjonowal było to dawno temu, bo miałem przerwę w cs i się wcześniej nie odwołałem, ale po błędzie jak naprawiliście to tak jakby mi się ten ban restartował i znów nie mogłem wbic i piszę to co wtedy tak samo. Jakby te ub po prostu znikło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67905 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=11022 Dostałeś SS, nie wstawiłeś ich więc nie dostałeś UB i nie możesz wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67913 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Sprawę uważam za wyjaśnioną do zamknięcia. ____ Sula. uwierz mi, że znam się lepiej niż Ci się wydaje. Może gdyby autor tematu pisał nie co bardziej zrozumiale, to byśmy wszyscy mieli ułatwione zadanie. A tak to końcówkę wypowiedzi można interpretować różnie. Ja osobiście uważam tak jak napisałem up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67947 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Neymar co ty piszesz do zamkniecia? jest takie cos jak zmienne ip i moze odpal gral na jego ip i zbanowano to ip ; d decyzja nalezy do h@. Naymar a ty jak sie nie znasz, to sie nie udzielaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67972 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie gram na tym nicku.... Była ta sprawa i dostałem ub bo ktoś na moim ip grał... Nie raz mi się to zdarza, ale od restartu systemu ten ban niesłuszny mi się zrestartował . Chcesz zamykac temat jak nie wiesz o co chodzi. Spójrz u mnie w profilu na mój starszy temat. To samo jest i czas i wg. Ban po prostu od systemu się zrestartowało jak serwer był nieosiągalny. Wczoraj chciałem na inny serwer wbic pierwszy raz i pisze, że ban -,-. Już to komiczne jest i szkoda , że zmiennego ip nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67975 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Niech H@ zadecyduje co z tobą zrobić . link do starego tematu http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10088 Ja bym UB nie dał , gdyż zostanie odbanowany cziter i znów będzie odpalał u nas (walka z wiatrakami). Zakup "stima" i nie będziesz miał takich problemów.Tyle z mojej strony pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68126 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Na allegro nie jest pewne, na serwerze innym trzeba ammo paki kupic za co bym zaplacil 90 zlotych . CZitera? Zapraszam na inne serwery i jakoś nie mam banów i jestem ns +topki + udzielanie się na forach . Cziter by się nie odwoływał. Czasem gram u was gdy na innych serwach są problemy z systemem albo jak zajęte sloty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68145 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cz-klucz-steam-gift-24-7-i3482777583.html Z tej aukcji kupowało większość moich znajomych . Sprzedający ma 100% pozytywów i automatycznie po wpłacie pieniędzy na konto zostaje wysyłany klucz steam na e-mail , który masz podany na kącie allegro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Sierpnia 2013 #68182 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Problem dotyczy tego samego bana,co wczesniej,tak wiec UB. /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi