Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"Dawno nie grałem na onlydedust2 i chciałem wejśc pograc a tu piszę że jestem zbanowany nick : JAJCO HAHA : D

Ja gram na nick LISEKK CT-wtedy grałem, teraz mam LISEKK CT /*Hunter kills

Ip: 80.50.134.230

Co jest grane? ;o

Chyba nie ta osoba.."

Odnoszę się do starego tematu, ponieważ raz serwer na only nie funkcjonowal było to dawno temu, bo miałem przerwę w cs i się wcześniej nie odwołałem, ale po błędzie jak naprawiliście to tak jakby mi się ten ban restartował i znów nie mogłem wbic i piszę to co wtedy tak samo. Jakby te ub po prostu znikło.

Napisano

Sprawę uważam za wyjaśnioną do zamknięcia.

____

Sula. uwierz mi, że znam się lepiej niż Ci się wydaje. Może gdyby autor tematu pisał nie co bardziej zrozumiale, to byśmy wszyscy mieli ułatwione zadanie. A tak to końcówkę wypowiedzi można interpretować różnie. Ja osobiście uważam tak jak napisałem up.

Napisano

Neymar co ty piszesz do zamkniecia? jest takie cos jak zmienne ip i moze odpal gral na jego ip i zbanowano to ip ; d decyzja nalezy do h@. :)

Naymar a ty jak sie nie znasz, to sie nie udzielaj.

Napisano

Nie gram na tym nicku.... Była ta sprawa i dostałem ub bo ktoś na moim ip grał... Nie raz mi się to zdarza, ale od restartu systemu ten ban niesłuszny mi się zrestartował :).

Chcesz zamykac temat jak nie wiesz o co chodzi. Spójrz u mnie w profilu na mój starszy temat. To samo jest i czas i wg. Ban po prostu od systemu się zrestartowało jak serwer był nieosiągalny. :)

Wczoraj chciałem na inny serwer wbic pierwszy raz i pisze, że ban -,-. Już to komiczne jest i szkoda , że zmiennego ip nie mam .

Napisano

Na allegro nie jest pewne, na serwerze innym trzeba ammo paki kupic za co bym zaplacil 90 zlotych :). CZitera? Zapraszam na inne serwery i jakoś nie mam banów i jestem ns :) +topki + udzielanie się na forach :). Cziter by się nie odwoływał. Czasem gram u was gdy na innych serwach są problemy z systemem albo jak zajęte sloty :).

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...