Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 #67758 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nick: Pojara Wiek: 17 lat Doświadczenie : na kilku serwerach bylem adminem (1 rok) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: ns ale mam zamiar za tydzień kupic Dlaczego TY .!: Widze że na tym serwerze jest dużo cheaterów i chce to zmienić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-9 godzin Kontakt: gg:48453219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 #67764 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jestem na nie..mało przegranych godzin, ns, i mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Sierpnia 2013 #67766 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 jestem na NIE moje uzasadnienie to takie że ledwie zacząłeś grę na tym serwie i już o admina się starasz po 6h a musisz mieć minimum 30h przegrane, dalej to brak steama - kupisz i przegrasz te 30h to pomyślimy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2013 #67770 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi