Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nick: Pojara Wiek: 17 lat Doświadczenie : na kilku serwerach bylem adminem (1 rok) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: ns ale mam zamiar za tydzień kupic Dlaczego TY .!: Widze że na tym serwerze jest dużo cheaterów i chce to zmienić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-9 godzin Kontakt: gg:48453219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jestem na nie..mało przegranych godzin, ns, i mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 jestem na NIE moje uzasadnienie to takie że ledwie zacząłeś grę na tym serwie i już o admina się starasz po 6h a musisz mieć minimum 30h przegrane, dalej to brak steama - kupisz i przegrasz te 30h to pomyślimy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi