Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67057 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Nick: Cappa Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): admin przez dłuższy czas na sieci *****.eu (sieć upadła, żeby nie być gołosłownym mogę podać linka do profilu, jeszcze ranga jest admina na forum)+ jeżeli dobrze pamiętam na 2 innych serwerach // mimo wszystko usunę nazwę/ SLODZIAK Znajomość AMXX (W skali 1-10): myśle około 8 Staż w CS-sie: Steam 2k10, dodatkowo 2-3 lata na NS Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: często pomagam np SŁODZIAKOWI albo Lovonanemu w łapaniu cheaterów, nie raz do innych adminów piszę. Chce Wam pomóc, jak gram, a nie ma chwilowo w grze admina to dlaczego mam ich specjalnie wołać, gdy przecież sam mógłbym się tym zająć ? Miałem adminów już, wiem na czym polega ta praca, do czego zobowiązuje. Myśle, że nadaje się do tej roboty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: wczoraj z ciekawości było liczone wychodziło około 3h Kontakt: gg, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Sierpnia 2013 #67058 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej na tak . Gracz spełnia wszystkie kryteria , bywa często na serverze. Po za tym jest miły , zgłasza cziterów , nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Aktywność na forum zawsze można poprawić , ale widać , że się stara , więc jestem jak najbardziej za daniem mu szansy . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 24 Sierpnia 2013 #67072 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Co do Cappy to jestem na TAK . Miły gość, zgłasza cziterów i jest często widywany na serwerze .. Jeżeli chodzi o aktywność na forum zawsze można ją poprawić Cappa będzie odpowiednim człowiekiem na stanowisko admina FFa .. Pozdro pincet (500) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67079 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na DUŻE TAK. Gracz ogarnięty, bardzo często gra na serwerze Zgłasza mi cziterów na steamie. Bardzo dobry kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67080 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na Tak , Często grasz liczę na to że będziesz spędzał te 3godziny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67085 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na tak.Spełniasz wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67089 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na tak. Spełnia wymagania. /Spędziłeś na serwerze 1,62h, co Ty możesz wiedzieć, +10% /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67099 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na tak aktywny spełnia wymagania. /Nie grywasz na FFA, nie wypowiadaj się w podaniach na tym serwerze. Regulamin. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67107 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na Tak spełnia wymagania jest miły i kulturalny na serwerze pozdrawiam Jeśli pomogłem daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67145 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na Tak. Często widziany na serwerze, kulturalny, zgłasza często cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67165 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ode mnie duże TAK Co wejdę na serwer to go widzę, miły, pomocny. Jak najbardziej widzę go w roli admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67170 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 śmiesznie się z nim gra, dużo skilla i opanowania, życzę powodzenia w uzyskaniu admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 24 Sierpnia 2013 #67205 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Często grałem z nim na codzie oraz rozmawiałem na ts3. Wydaje mi się osobą odpowiednią na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67217 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Oczywiście, że na tak, bardzo dobry gracz na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 #67515 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Okee na TAK Dostajesz odemnie 10% za nieznajomość regulaminu Forum: wypowiedź w podani bez sensu "NA TAK". // JupiczeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68307 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 na TAK, widac ogarniety chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68319 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi