Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Nick: Cappa Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): admin przez dłuższy czas na sieci *****.eu (sieć upadła, żeby nie być gołosłownym mogę podać linka do profilu, jeszcze ranga jest admina na forum)+ jeżeli dobrze pamiętam na 2 innych serwerach // mimo wszystko usunę nazwę/ SLODZIAK Znajomość AMXX (W skali 1-10): myśle około 8 Staż w CS-sie: Steam 2k10, dodatkowo 2-3 lata na NS Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: często pomagam np SŁODZIAKOWI albo Lovonanemu w łapaniu cheaterów, nie raz do innych adminów piszę. Chce Wam pomóc, jak gram, a nie ma chwilowo w grze admina to dlaczego mam ich specjalnie wołać, gdy przecież sam mógłbym się tym zająć ? Miałem adminów już, wiem na czym polega ta praca, do czego zobowiązuje. Myśle, że nadaje się do tej roboty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: wczoraj z ciekawości było liczone wychodziło około 3h Kontakt: gg, steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jestem jak najbardziej na tak . Gracz spełnia wszystkie kryteria , bywa często na serverze. Po za tym jest miły , zgłasza cziterów , nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Aktywność na forum zawsze można poprawić , ale widać , że się stara , więc jestem jak najbardziej za daniem mu szansy . Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadBoy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Co do Cappy to jestem na TAK . Miły gość, zgłasza cziterów i jest często widywany na serwerze .. Jeżeli chodzi o aktywność na forum zawsze można ją poprawić Cappa będzie odpowiednim człowiekiem na stanowisko admina FFa .. Pozdro pincet (500) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jestem na DUŻE TAK. Gracz ogarnięty, bardzo często gra na serwerze Zgłasza mi cziterów na steamie. Bardzo dobry kandydat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jestem na Tak , Często grasz liczę na to że będziesz spędzał te 3godziny na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Na tak.Spełniasz wszystkie wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Na tak. Spełnia wymagania. /Spędziłeś na serwerze 1,62h, co Ty możesz wiedzieć, +10% /Consecuente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jestem na tak aktywny spełnia wymagania. /Nie grywasz na FFA, nie wypowiadaj się w podaniach na tym serwerze. Regulamin. /Consecuente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jestem na Tak spełnia wymagania jest miły i kulturalny na serwerze pozdrawiam Jeśli pomogłem daj + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Na Tak. Często widziany na serwerze, kulturalny, zgłasza często cziterów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ode mnie duże TAK Co wejdę na serwer to go widzę, miły, pomocny. Jak najbardziej widzę go w roli admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 śmiesznie się z nim gra, dużo skilla i opanowania, życzę powodzenia w uzyskaniu admina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja sie tak nie bawie Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Często grałem z nim na codzie oraz rozmawiałem na ts3. Wydaje mi się osobą odpowiednią na to stanowisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Oczywiście, że na tak, bardzo dobry gracz na pewno sobie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Okee na TAK Dostajesz odemnie 10% za nieznajomość regulaminu Forum: wypowiedź w podani bez sensu "NA TAK". // JupiczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 na TAK, widac ogarniety chlopak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...