Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 Autor #71612 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Coś w typie labiryntu prawdopodobnie będzie na tej mapce. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Września 2013 #74693 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Pozwolę sobie odświeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Października 2013 #78317 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Odkopuję ;>. Proponuję dać dużo zabaw typu wipeout, labirynt, wyścigi. Mogłoby być sporo kryjówek na chowanego i ogólnie mapa duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82283 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Refresh . ! Proponuje wgranie kreatywnych zabaw GR bez drzwi bo podczas zabaw dla tt nie można ich otworzyć 1-2 cele tylko nie pojedyńcze No i to tyle roszę o szybkie wgranie mapki na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 19 Października 2013 #82342 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Proszę nic nie pisać, poczekamy na wypowiedz aquaxa co z tą mapką, czy nadal aktualna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Października 2013 Autor #82346 Administrator Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Koles prawdopodobnie polecial w chu.. i nam tego nie zrobi. Nie mam jeszcze 100 % pewnosci, ale niestety to chyba bedzie tak wygladalo. Co poradzic tacy sa dzisiaj ludzie. Jedynie co mi pozostalo to odzyskac swoja zaliczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82362 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 a tak liczyłem na tą mapkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82846 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Szkoda ;/ fajnie by było mieć swoją mapkę nie wiem czy zamykać ale narazie zostawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2013 #83131 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Już się nie mogę doczekać kiedy ta mapa będzie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Października 2013 #83139 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Okrzesany brawo dla cb... Czytałeś poprzednie posty? Aquax napisał, że go typek od mapki okłamał a Ty swoje.. GOOD JOB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 #123698 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mam pomysł żeby był duży basen a na dnie logo muti-head tor przeszkód z jakimiś laserami w każdej celi łóżko i toaleta w której po rozwaleniu jest bron lub kamizelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 25 Lutego 2014 #123703 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mam pomysł żeby był duży basen a na dnie logo muti-head tor przeszkód z jakimiś laserami w każdej celi łóżko i toaleta w której po rozwaleniu jest bron lub kamizelka to jest nieaktualne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71187 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Admin to ja się pytam co robi ten temat otwarty ? ;] . Lepiej zamknąć jak już nieaktualne ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Lutego 2014 #124461 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja jestem za pomysłem GrabarZ'a ciekawy pomysł, oczywiście ten projekt aquax'a też może być. Ja proponuje więcej broni dla więźniów +ucieczki, i jakieś fajne modyfikacje mapek tnn.: trampoliny pojazdy dyskoteki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124480 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 TeeZ Nie widać że nieaktualne już jest ? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Lutego 2014 Autor #124489 Administrator Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Koles polecil w chu.. Tak jak 90 % spolecznosci od ktorej cos chcialem. Prawdopodobnie nie bedzie to dokonczone jak nie znajde kogos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124663 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No to najlepiej zamknąć aż do chwili w której kogoś znajdziesz lub coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125601 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Basen miał by drabinkę i zjeżdżalnię składającą się z 3 części np. jest koniec zjeżdżalni i tam jest skocznia do drugiej. Myślałem nad zawirowaniem kz'ta, czyli kz był by trudniejszy Piłka nożna była by taka, że były by 2 małe bramki tylko na piłkę, a boisko było by dość duże. Gr. bardzo rozbudowany musiał by być, ponieważ były by 2 wejścia, jedno normalne, a drugie oooo tu taj trudne bo prowadzące z ucieczki, szansa na respa się w tej celi z ucieczką była by 1/7 Pomieszczenie z mam talent małe tylko na juri i scenę. Dr. byłby średni, przy spadnięciu wracało by się na początek. Tor przeszkód myślę, że był by dość długi i wąski, były by 3 pasy, ścigać by się było łódkami. Zamiast terrarium była by ziemianka w której były by 3 stoły czerwony, żółty i niebieski, jeden po lewej względem wejścia, 2 po prawej względem wejścia, 3 pod tylnią względem wyjścia. Była by sala lekcyjna, gdzie było by 14 ławek biurko i tablica z napisem lekcja 15 temat jak zabić strażnika. A na ścianie nad gr. było by coś takiego https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFBkrJKo6HUOgh0HN9bXeaEcddl_xZuYgFYGewAeKP8-_pco79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Marca 2014 #125626 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Zamykam dla uniknięcia spamu. Gdy znajdzie się odpowiednia osoba, temat zostanie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi