Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66680 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Nick: [J]ack pa[R]ro[W] Wiek: 15 ale dobry ogar w byciu adminem Doświadczenie (w byciu adminem):dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: dochodzi 5 rok Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ mało adminów na serwerze widzę, a jak adminów nie ma to uspokajam graczy tylko Pisaniem np "Kultura" "Uspokójcie się" bo nic innego nie mogę zrobić, nawet przy adminach tak robię, i jako Admin chciałbym temu zapobiec, Ludzie mogą potwierdzić A najbardziej chciałbym pomóc w dalszym rozwijaniu serwera DD2 jak i całej serwerowni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia, ale około 2-3h Kontakt: Steam, gg. Wiem że 15 lat ale ogarniam Admina i wiem do czego on jest, nie bawię się, tylko robię co do mnie należy, jestem na jednej sieci adminem od Lutego i żadnej skargi która mogła by zrobić dla mnie na złe nie było, jeżeli podanie zostanie odrzucone z powodu wieku to ok Zrozumiem, ale ja chce tylko pomóc. Jestem Adminem na innej sieci, ale to nie będzie problem jak zostanę tutaj adminem Mało czasu poświęcam tam na serwer bo mało się dzieję, a i tak jak wchodzę to wszyscy wychodzą Więc więcej gram u was na DD2, tam tylko bardziej jestem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbdulaH9 Napisano 22 Sierpnia 2013 #66682 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Jak napisałeś jesteś adminem na innej sieci. Tak więc moim zdaniem powinieneś wybrać na jakiej sieci chcesz działać. Jak na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66694 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 jestem na TAK.. ogarniety koles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2013 #66744 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Musisz zrezygnować z admina na tamtej sieci . Oczekujemy lojalności od adminów . Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2013 #66748 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Do wyboru tamta sieć lub nasz nie możesz mieć admina na innej serwerowni Narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Sierpnia 2013 #66754 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Z całym szacunkiem, ale nie spełniasz kryteriów. Otóż wieku. Druga sprawa to, że masz admina na innej sieci, potrzebujemy osób lojalnych. Poznałem Cię w grze i na TS, jesteś w porządku, lecz niestety muszę odrzucić. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi