Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66250 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: She Sexy Godzina, data zdarzenia: 21.08.2013 - 12:11:11 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 83.4.31.31 Uzasadnienie: Zacznijmy od tego że nie wiem za co dostałem bana... Powód "mass fk" WTF ? Poza tym nie było mnie w domu o tej godzinie a ban wygasa dopiero za tydzień. Prosze o UB i wytłumaczenie powodu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 21 Sierpnia 2013 #66265 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dostałeś bana za mass fk czyli na serwerze Jail Break bez powodu zabijałeś co do tego że nie było Cię w domu ciężko jest udowodnić jeżeli nie Ty to może ktoś grał na Twoim kompie poprostu ale za to Ty odpowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66267 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Mass fk, czyli grałeś na serwerze JB i zrobiłeś masowe freekille, czyli będąc w CT zabijałeś więźniów bez powodu. Ban na tydzień, czyli robiłeś to specjalnie po licznych ostrzeżeniach. Masz jakiś dowód, ze nie było cb w domu? ----- Sory że podobny post, ale gdy pisałem odpowiedź nie było postu Taktowanego. -----2 Tak, ale serwery oprócz COD'ów mają połączonego AMX'a. Więc jeśli dostaniesz bana na JB, to na innych też masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66268 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ale dostałem bana na DD2 a nie JB To powinienem dostać bana tylko na JB a nie wszystkie serwery. Grał mój młodszy brat, który nie ogarnia, ja miałem trening. Na DD2 mam vipa i nie chce czekać tygodnia na UB, ponieważ leci mi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66270 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Musisz liczyć na wyrozumiałość H@. Niewiem, może w zamian za zdjęcie bana, pozwolą ci zrobić np. 30 reklam. Ale teraz to już tyczy się DD2 a nie JB. Więc powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66271 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jak widać po moim profilu gram uczciwie i tylko na DD2. Z całym szacunkiem ale nie mam ochoty robić jakiś reklam bądź czekać tego tygodnia To co ze mną będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Sierpnia 2013 #66840 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 TWS wyjaśnił wszystko . To Ty odpowiadasz za to i Ty ponosisz za to konsekwencje. // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi