Skocz do zawartości

DD2 She Sexy "mass fk" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: She Sexy

Godzina, data zdarzenia: 21.08.2013 - 12:11:11

Mapa: DD2

STEAM_ID / IP: 83.4.31.31

Uzasadnienie: Zacznijmy od tego że nie wiem za co dostałem bana... Powód "mass fk" WTF ? Poza tym nie było mnie w domu o tej godzinie a ban wygasa dopiero za tydzień. Prosze o UB i wytłumaczenie powodu bana

Napisano

Dostałeś bana za mass fk czyli na serwerze Jail Break bez powodu zabijałeś co do tego że nie było Cię w domu ciężko jest udowodnić jeżeli nie Ty to może ktoś grał na Twoim kompie poprostu ale za to Ty odpowiadasz.

Napisano

Mass fk, czyli grałeś na serwerze JB i zrobiłeś masowe freekille, czyli będąc w CT zabijałeś więźniów bez powodu. Ban na tydzień, czyli robiłeś to specjalnie po licznych ostrzeżeniach. Masz jakiś dowód, ze nie było cb w domu?

-----

Sory że podobny post, ale gdy pisałem odpowiedź nie było postu Taktowanego. :)

-----2

Tak, ale serwery oprócz COD'ów mają połączonego AMX'a. Więc jeśli dostaniesz bana na JB, to na innych też masz :/

Napisano

Ale dostałem bana na DD2 a nie JB

To powinienem dostać bana tylko na JB a nie wszystkie serwery. Grał mój młodszy brat, który nie ogarnia, ja miałem trening. Na DD2 mam vipa i nie chce czekać tygodnia na UB, ponieważ leci mi czas

Napisano

Musisz liczyć na wyrozumiałość H@. Niewiem, może w zamian za zdjęcie bana, pozwolą ci zrobić np. 30 reklam. Ale teraz to już tyczy się DD2 a nie JB. Więc powodzenia! :)

Napisano

Jak widać po moim profilu gram uczciwie i tylko na DD2. Z całym szacunkiem ale nie mam ochoty robić jakiś reklam bądź czekać tego tygodnia

To co ze mną będzie ?

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...