Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65880 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam... Mam pytanie co robią admini na serwerze FFA ? Czy ich rola to tylko gra, czy też specowanie graczy...Bo gram tu dość często praktycznie do 3 h dziennie i wielu ludzi wchodzi na wh a admin nawet dupy nie ruszy żeby go sprawdzić lub zbanować..... Przykład gracza "WYRUCHAM ZACNA MATKE" 1027 STEAM_0:1:17899505 za przeproszeniem napier**la przez ściany gracz na steam, wchodzę na banid.pl po wpisaniu id gracza okazuje sie ze ma bana na antycheat.pl pisze to adminowi na say@ a admin nic, gracz sam opuszcza grę...Przykład drugi nie pamiętam nicku gracza, ale jest często na serwie... Mam tylko jego ID 0:0:37643056 na banid.pl pokazuje ze na wszystkich serwerach publicznych jest zbanowany i na blacklisted jego nick w grze to Bartek coś tam. Mnie wyzywa od wh a sam cały steam zbanowany... Jaki jest sens roli administratora ? Nie wspomnę o graczach ns bo co drugi odpalony lata po scianach celownikiem Typu "Anal jest do dupy" jeśli dobrze pamiętam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65883 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 W związku z tym, że nie współpracujemy z żadną z powyższych instytucji, bany tam rozdawane u nas respektowane nie są. Inną sprawą jest pozwalanie gry odpalonym. Czy zgłaszałeś na u@ fakt cheat`owania? Może podasz nick admina, który to rzekomo olewa swoje obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65888 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłaszałem, nie podam nicku adma nie będę sprzedawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65890 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłaszałem, nie podam nicku adma nie będę sprzedawał W takim razie kompletnie nie rozumiem tego tematu założonego przez ciebie ..... To i tak jest do sprawdzenia który admin był wtedy obecny na serwerze, podając jego nick zaoszczędzisz czasu "czerwonym" przeszukując logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65892 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jak masz jakiś problem z cziterami, to zaproś mnie na steam: opertywny_oprawca, a zawsze wejdę i zbanuję A co do sprzedawania, to takie coś jest śmieszne... Narzekasz na admina, a nawet nie możesz powiedzieć kto to... W takim razie zamykam Jak sobie przypomnisz, który to był admin, to napisz skargę i dodaj dowody... //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi