Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65763 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Data i godzina:20.08.2013 godzina 12;10 Cos takiego . Nick admina/gracza, który zawinił:Admin Przemytnik Emocji Dowody:Niestety nie mam , Ale gracze na serwerze Powinni potwierdzic . Świadkowie:Gracze na serwerze miedzy Innymi aKs Uzasadnienie:Gralem na serwerze i gral admin na ktorego skladam skarge nagle Wbil Jakis koles ktory mial nick "Aim w Rece wh w Oczach" Pisalem na u@ Ze ma wh i aima Admin nie reagowal Napisalem na Say ze On ma wh admin mi napisal ze nie ma wh to ze ma taki nick nie oznacza ze aima lub wh ma , to ja po tym napisalem kurwa sprawdz go bo ma wh Wszedl na specta i Dostalem bana na 30 min , a Teraz spojrzalem gracz nie zostal zbanowany , Ten gracz caly czas chodzil ze Scoutem i Napierd**** Banie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65767 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jak dla mnie lekkie nieporozumienie, UB się chyba należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65768 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Aim W Rece Wh W Oczach miał aima i wh na 100%. Chwilę później dostał jednak bana od admina "warjat johny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65775 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Drogi kolego, każdy się myli w moim odczuciu chłopak nic nie miał, patrzyłem jak gra i dal mnie nic nie wskazywało na to ze ma wh i aima. A co do bana dla Ciebie dostałeś go słusznie bo Twoje zachowanie było karygodne. Zacząłeś wyzywać innych graczy i wdawałeś się w kłótnie z nimi ( do gracza Scooby do napisał " Ty ruda K*rwo" ). Co do tego zachowania moge przywołać świadków bo akurat siedzieliśmy na ts. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65861 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Digi nie musisz ich przywoływać bo z chęciom się wypowiem. Siedzieliśmy w 3-4 na TS. Widziałem całe zajście. Kolega Aim w rece wh w oczach był jak dla mnie również kompletnie czysty. Miał kilka udanych akcji a le to znaczy że coś ma ? Ban był jak najbardziej słuszny ponieważ kolego oporowy wdałeś się w kłótnie ze Scoobym którą ty zacząłeś a następnie używałeś takich słów jak UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65866 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Skarga niesłuszna oraz bez dowodów +10%. Jeśli zechcecie jeszcze coś tutaj dodać proszę pisać do Moderatorów o otwarcie tematu. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 20 Sierpnia 2013 #65867 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Admin nie jest nieomylną maszyną. Każdy może się mylić. Możliwe, że Przemytnik miał rację i gracz nie grał na czitach. Ban jak najbardziej słuszny. Zacząłeś przezywać, czego nie tolerujemy na serwerze. Poza tym skarga bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi