Skocz do zawartości

Skarga na Przemytnik Emocji

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina:20.08.2013 godzina 12;10 Cos takiego .

Nick admina/gracza, który zawinił:Admin Przemytnik Emocji

Dowody:Niestety nie mam , Ale gracze na serwerze Powinni potwierdzic .

Świadkowie:Gracze na serwerze miedzy Innymi aKs

Uzasadnienie:Gralem na serwerze i gral admin na ktorego skladam skarge nagle Wbil Jakis koles ktory mial nick "Aim w Rece wh w Oczach" Pisalem na u@ Ze ma wh i aima Admin nie reagowal Napisalem na Say ze On ma wh admin mi napisal ze nie ma wh to ze ma taki nick nie oznacza ze aima lub wh ma , to ja po tym napisalem kurwa sprawdz go bo ma wh Wszedl na specta i Dostalem bana na 30 min , a Teraz spojrzalem gracz nie zostal zbanowany , Ten gracz caly czas chodzil ze Scoutem i Napierd**** Banie .

Drogi kolego, każdy się myli w moim odczuciu chłopak nic nie miał, patrzyłem jak gra i dal mnie nic nie wskazywało na to ze ma wh i aima. A co do bana dla Ciebie dostałeś go słusznie bo Twoje zachowanie było karygodne. Zacząłeś wyzywać innych graczy i wdawałeś się w kłótnie z nimi ( do gracza Scooby do napisał " Ty ruda K*rwo" ). Co do tego zachowania moge przywołać świadków bo akurat siedzieliśmy na ts.

Pozdrawiam

Digi nie musisz ich przywoływać bo z chęciom się wypowiem.

Siedzieliśmy w 3-4 na TS. Widziałem całe zajście. Kolega Aim w rece wh w oczach był jak dla mnie również kompletnie czysty. Miał kilka udanych akcji a le to znaczy że coś ma ? Ban był jak najbardziej słuszny ponieważ kolego oporowy wdałeś się w kłótnie ze Scoobym którą ty zacząłeś a następnie używałeś takich słów jak UP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...