Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65715 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam chciałbym obejrzeć demko na którym czituje bo podobno takie posiada administracja , a zachowanie z waszej strony jest naganne . W tym temacie wypowiedzieli się admini którzy "uważają" że mam wh/aim co rozwaliło mnie na łopatki ! http://multi-head.pl/showthread.php?tid=12582 Może jakieś dowody bo z tego co widzę admini mogą sobie banować kogo chcą , tak to odbieram , ponieważ ja otrzymałem bana za "free" . Prosiłbym aby ten temat sprawdził H@ bo samo czyjeś "widzimisie" nie wystarczy ... Dlaczego na 4x wrzuconych screenach nic nie ma , później admin "777" daje mi bana z opisem "wejdz forum , demko" , a więc chce wyjasnic sprawe , wchodze na forum a tutaj zepsute demko i czyjeś podejzenia , mysle sprawa sie wyjasni a tu prosze w temcie pisza "NIE MA UB" Pytam sie z jakiego powodu jeżeli nie ma nagrania , ss , ani niczego mnie obciążającego ? Prosiłbym o UB lub wstawienie rzekomego demka . Pozdrawiam ECO [t] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65722 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A wiesz co to jest wzór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65727 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/6HBZn/eco.dem.zip Jesteś ślepy czy jak ? Admin wstawił demko już w tamtej twojej prosbie o ub . Temad do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65734 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 To wytłumacz mi jak je odtworzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65779 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wrzuć demo do cstrike, uruchom grę a w konsoli wpisz viewdemo nazwa.dem. To, że Tobie nie udało się go odtworzyć nie oznacza, że jest zepsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi